|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() Witam was posiadam widnwos viste lecz mam spory problem z tibią.Ponieważ wczasie gry co jakiś czas mam zacięcie i nie moge nic zrobic musze po kilka razy klikać ctrl+alt+deleta to sie potrafi powtarzac co kilka razy w czasie gry nie wiem co mam robic malo co kilka razy przesto nie dedlem.
Bardzo posze o pomoc z tym problemem to jest sprawa żcyia lub śmierci jak tego nIE rozwiąrze to chyba będe musiałą przestać grać w tibie a tego bardzo nie chcę. Z GóRY DZIęKUJE Ostatnio edytowany przez K0wal - 13-07-2007 o 19:42. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 42
Poziom mag.: 43
|
![]() Vista wkurza cie to zainstaluj professional ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() vista wkurza ale jest owiele ciekawsza i fajniejsza od xp prosze o pomoc w związku z moim tematem
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Podaj konfigurację sprzętu.
ew zmniejsz framerate w graphic pewnie masz ustawione na maxa. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() mój sprzęt to 1gb ramu 3.21 ghz 256 mb karty graficznej
A O CO CHODZI Z TYM framerate w graphic I JAK TO ZMIENIC?? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Stan: Niegrający
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() Wykojan test systemu windows i zamieść tu wyniki
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Czytałem wiele o tym, i uwierz mi dużo osób ma identyczny problem. Poprostu Tibia nie współpracuje z Vistą i tyle
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja też mam viste i mi działa poprawnie. Mam frametime ustawiony na max. Nigdy nie mialem laga kicka freeza albo zwiechy.
|
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mi działa pod vistą poprawnie i jestem z visty zadowolony
![]() Spróbuj odpalić ze zgodnością Windows Xp/może inny jak nie będzie działać. Jak nie pomoże to format, jak nie pomoże ja ci nie pomogę ![]() Wierze, że ci sie uda ;p
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() WIECIE WISZTKE PROGRAMY ZBEDNE ZAMYKAM ZOSTAWIAM TYLKO ATYWIRUS
A tak apropo do tych co posiadają windows vista jaki macie sprzęt i na jak ocenił go system chyba wiecie ocomi mi chodzi ja mam ocene 2,3 |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam swierzego laptopa, nic poza orginalnym oprogramowaniem z servisu nie jest zainstalowane ale vista wywala rozne programy (tibie, windows media player czy nawet internet explorera) syfiasty program operacyjny i tyle. moze za jakis czas bedzie update do visty
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() człowieku sie zastanuw jakie uptade.? :O Windos vista miała wiele uptade prosze o pomc w związku z moim kłopotem.
Uruchamianie w trybie zgodnosci nic nie daje a format mi sie nie oplaca. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() takze pracuje i gram na tym systemie(vista) i zadnych kłopotow nie mam. Być moze to zwykła przerwa w necie. Najlepszym rozwiązaniem będzie jak zainstalujesz xp i sprawdzisz czy tak sie dzieje. Według mnie to nie wina systemu lecz internetu. No chyba że komp słaby, ale pisałeś coś, ze tak dzieje sie raz na jakiś czas. Więc sprawdz neta
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok dzienkuje wysztkim za pomoc okazało sie że mam przestażałe sterownik ido karty graficznej teraz jest wszytko ok!
Temat uważam za zamknięty. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kowal mam ten sam problem :/ jak gram na open GL to sie tak nie dzieje a na DX9 mam to dosc czesto ... komp : Amd Sempron 3000+,1 giga ramu DDR2,Geforce 7300 GT // Sprubuje znalesc nowsze sterowniki do karty...moze to cos pomoze
![]() PS.Moja ocena to 3.2 ;] Kowal ty podales 2.3 ... oznacza to ze masz slabszego kompa nie wiem jak Ci dziala na 2.3 xD |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arc Hammer
Profesja: Knight
Świat: Refugia
![]() |
![]() mialem viste 2 dni i zmienilem na xp leprzy ale vista mi szybciej chodzila
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem ten sam problem, poskładałem komputer w sklepie i okazało sie że do karty graficznej sterowniki dostałem pod system XP, znalazłem w necie sterowniki pod Viste i wszystko ładnie pięknie. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak samo, miałem sterowniki do XP, Ci co mają ten problem niech znajdąsobie sterowniki pod Viste na stronie www.vista.pl |
![]() |