|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Koledzy, potrzebuję jakiegoś programu, który pozwalałby usłyszeć głos z mikrofonu w głośnikach komputerowych.
Podłączam prosty mikrofonik, podłączam zwykłe głośniczki, uruchamiam ten program i wszystko, co powiem słychać w głośniczkach. Jeśli znacie jakiś prosty i niewielki program, to dajcie znać. Dzięki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do tego nie potrzeba żadnego programu. Podłączasz mikrofonik, podłączasz głośniczki i gadasz sam do siebie. =)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak np ja chciał bym sobie nute puścić na dyskotece przez kompa i gadać to też da rade??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Start > Programy > Akcesoria > Rozrywka > Regulacja Głośności i tam Opcje > Właściwości. Masz listę różnych rodzajów sprzętu, że tak to ujmę. Znajdź tam mikrofon i jeśli nie ma tam zielonego ptaszka, to go tam daj. Teraz w Regulacji Głośności masz suwak z mikrofonem. Dajesz na maxa i odhaczasz "wycisz". Teraz słychać Ciebie w głośnikach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Da rade, tylko wyciszaj mikrofon jak nie mówisz. Korek ci powiedział jak. Ale jeżeli masz być elo żiżej na dyskotece, to dobrze było by dodać jakiś pogłos do tego, co mówisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki ziomy... Jeszcze tylko pokombinuje z rozpoznaniem głosu i gotara.. Thx ALL xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() btw.Jak bys chcial zmienic swoj glos to :http://files.filefront.com/funnyvoic.../fileinfo.html
Mam nadzieje, ze nie wykryje tej OwnTibii ;//