|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Plock
Stan: Niegrający
Imię: Elder Magix
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Chcialem zalozyc nowy temat o wydarzeniach z saphiry bo stary juz ma swoj czas przyszedl czas na nowy
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Zobaczymy ile pociagnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dzieje sie cos ostatnio na saphirze bo ja zauwazylem ze nic porostu nic pk niema i wogole a wy tak samo sadzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm wojna jest..
[GUILD]Loops of Fury[/GUILD] Vs [GUILD]Reservoir Dogs[/GUILD] Nie ma nic Pk?? [CHAR]Elder Magix[/CHAR] (ty) Dec 09 2006, 17:01:07 CET Killed at Level 13 by Jony konin Ostatnio edytowany przez Dawids - 09-12-2006 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wojnaja tylko padalem jak mialem skulle dziwne bylem w thais ab kazz i nic ja widze tylko samych polakow spotkalem chyba w mojej poprzedniej postaci z 4 osob z zagranicy a tak to PustO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
![]() |
![]() Ja tam nie zauważyłem wojny... ;]
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() pokazal by ktos jakies scenery albo filmiki z tego serwera bardzo prosze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo narazie wyszlo na to ze Dali War delcaration a RD wiekszosc poszla juz z servera
@down Niby tak... co wyniknie zobaczymy ![]() Ostatnio edytowany przez Dawids - 10-12-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Hm.. czyli można powiedzieć że RD już przegrali tak? Jeżeli mają zamiar opuścić server to niech przynajmniej pokażą klasę i zrobią jakiś sneak atacki, będzie ciekawiej : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualnie Loops of fury to Neco.
Swoją drogą pojawił się dosyć ciekawy topic, o tym jak Nateris zamierza procić wszystkich poniżej 50 lvl, co z tymi powyżej ? Pewnie najpierw będą hodować, a potem zbierać plony. Nobztrakt dalej uprawie swoje pa, przykładem jest Lee Saphire 47 ek, który wczorajszą rozmowę (po uczieczke przed jego ue) z nim zakończył Nobz: boh edron/Nobztrakt.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Oprócz tego, że PA szerzy się na szweroką skalę i ludzie masowo emigrują z tego serwera to nic ciekawego również nie zauważyłem. Tak swoją drogą to przez tych Nobztraków itp. typków Cipsoft musi tracić sporo kasy utrzymując nadal Saphirę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Jak sie odnosicie do inicjatywy Necro(Nateris) (prot.-50lvl graczy)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Imię: XxxxxxX
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 20/26
Poziom mag.: 4x
|
![]() Hmm, w sumie mało już jest pk na Saphirce, to jest plus :> Nateris napisał, że jeżeli ktoś "cię" ubiję bez powodu to zginie z jego ręki, gdy zapytałem co jeśli zabije mnie taki Lootar~, Nobz~ odpowiedział, że dostaniesz swoje eq oraz bp z powrotem. Jednakże zapewnił mnie, że postara się, aby do takich sytuacji nie dochodziło, lecz czemu taki Nobz miałby się słuchać 90~knighta ??Chyba, że nateris w rl to macho ;ppppp
P.S. Największy zysk CIPSOFT ma za paki na NON-PVP ;ppp |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zaknaifen Do'Urden
Profesja: Sorcerer
Gildia: Deadly Foundation
Poziom: 36
Poziom mag.: 34
|
![]() Pamiętacie może dawną wojnę No Pain (no brain;p) z Draconias?
Teraz No Pain rozbiła się na wiele mniejszych gildii, i dwie z nich walczą. Są to Neco i Ninty Nine. Postaram się relacjonować przebieg ten wojny. Narazie wszyscy Polscy gracze niemuszą bać się jakiegoś mass hunta ze strony Szwedów ![]() Narazie sytuacja wygląda tak: Ninty Nine zabiło Naterisa (127 EK), Gerpa (91 ED), Klockrena (124 Pal) i 2 razy Raid Avatara (108 MS) (on jeszcze nie jest w Neco, ale ma już invita, i zginął właśnie za to). Natomiast po stronie Ninty Nine z rąk Neco zginęli Walik Soul'Shade (133 MS), Dure Shiri (77 MS), Enderdil (118 Knight), Jamiuz (81 MS), Lootarkungen (136 MS), Raric (109 RP), Yoshi'San (80 MS), Ziry Kasta (97 MS), Patrykuss Drake (103 MS) i 2 razy Spetzan (89 RP). Czyli łącznie jest 11:5 dla Neco czyli świetny wynik patrząc na ich liczbę (12) względem Ninty nine (28). Pozdrawiam, i postaram się dalej informować was o zdobytych fragach. Ostatnio edytowany przez Zaknaifen - 26-03-2007 o 19:42. Powód: Nowe wieści |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() Wojan Swaitowa trawala 4 lata (chyba nie wiem z histy mam 3
![]() Sorki za bledy ale mam zjebana klawiturke ;/
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() kurde... pamietam wojne Draconians z No Pain a pozniej Nine Thou z gildia Aurotha tylko juz nie pamietam jak sie zwala... cala moja szkola opowiadala jaka Droconians jest mocna... xD jakby wszyscy Drake znowu grali to byliby potega...
|
![]() |
![]() |