|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcialbym sie zapytac gdzie znajduje sie miejsce do skilowania jakies nieprzeludnione i stosunkowo niedaleko carlin.
Chcialbym skilowac na rotach/trolach mapa mile widziana Z góry DZIĘKUJĘ. ;P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() a znasz jakiekolwiek głośne miejsce w tibii?
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jeśli patrzec na twoj opis to masz skille 62/61. Proponował bym ci troche poexpic wbic okolo 20 lvl a potem iść skillować na slimy. Np. na tego obok spawnu banashe na poludnie od thais.
|
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() a jest tam? ja nigdy niewidzialem
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A takze bardzo chcialbym sie znalezc w pierwszej 30 ludzi którzy maja najwieksze skile na serverze.Na slimach niebede skilowac bo mimo ze mam dosc dobre skile to i tak czesto obrywam po 30+. po prostu mam slabe eq i chcialem wytrenowac duze skile zeby to neibylo az tak uciazliwe a takze uzbierac na lepszy ekwipunek. Prosze o dalsze sugestie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Masz 3 wyjścia, a właściwie 2:
a) slimy - odpadają, bo jak mówisz, masz słabe eq. b) dwarfy,minosy, roty nie polecam, bo mają mniejszego defa niż dwarfy a biją mocniej. Ja wbiłem na nich 75/73, dalej to masochizm. c) summon monk - najlepsze wyjście skoro chcesz wbić 80/80. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Mysle ze summon monk to dobre wyjscie.Ale szkoda mi kasy na kupienie go bo wiekszosc graczy chce ponad 1k za 1h.. Muglbym poprosic kolege ale on niema az tyle czasu zeby stac ze mna pare godzin dziennie i skilowac ![]() Moglibyscie mi jakas poradzic.Mile widziana mapka. |
![]() |
![]() |