|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Witam
![]() Mam pytanie od jakiego lvla i skilli mogę iść na Behemothy SOLO ?? I jaką taktykę najlepiej obrać? Czy bić z full atakiem/balance UHając się często czy też lepiej ustawić się na full defensywę i bić 2 na raz z Exori używając manafluidów? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Na 80 lvl można już zacząć bić na cyclo z exori i exori gran techniką up/down z manasami, inaczej knightem w ogóle na beho nie nie opyla chodzić, mają b. duży def już lepiej dl'e pohuncić i loot lepszy, od 80 lvl + możesz zacząć chodzić z kolegami(Bo tu już inna historia łatwiej się bije we 2 albo 3...) albo tak ja na początku mówiłem up/down ale to jest b. czasochłonne i jest waste , ale jak chceż zrobić best solo to możesz iść...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Dzięki
![]() Myślałem że można chodzić trochę wcześniej, ale widocznie się myliłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Stan: Niegrający
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Świat: Danera
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() Na levelu koło 110~ i skilach po 90~ możesz bez większego waste biegać z siocherem na cyclopolis, siocher powinien mieć 80 lv i 60+ mlv.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Knightem solo jest tam mega waste, nie wiem po co sie tam pchasz.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() 80 lvl skille 85+
poszukaj druta 40+ idzcie do tarpit tomb -4 (za tp) drut summonuje 2 DSy abyś ty atakowal jako 3 tak samo drut cie sioha a ty od czasu do czasu UH lejesz samym mele bez exori pamietaj zeby je lurowac powoli i pojedyńczo na 1 behe 5 uh schodzi Solo bedzie waste |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Na 80 lvlu można bić po 2, co się mało opłaca, najlepiej bić po 4 ale do tego to ~160 lvl, bo raz wszedłem na góre do 4 i zanim zdążyły do mnie dojść bym użył exori gran zostało mi 100 hp ![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Zbanowany
Imię: Wielki Yoo <Herager>
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: AO