|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() A od czego mapa POHu?? Najpierw zajżyj tam a potem tu. Jak coś to poh = Plaints of Havoc czy jakoś tak.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() wiec powiem tak ...
najlepiej chodzic pallem bo jak masz inna specjalizacje to nie masz tam czego szukac (smierci conajwyrzej) hmmmmm potworki : -wszelakiego rodzaju minosy -wszelakiego rodzaju orki -Giant Spidery -Cyclopy -Dragony - ITP... Ja Jestem MATCHO i chodze se z kumplem a POH`a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() No to jestes macho popierniku tylko dla palka mowisz zgodze sie ze dla knighta mniej ale MAG/DRUID ?(
Ja magiem wpdam o 4 rano bo najmniej ludu i oszyczyszcam wsztko najlpesziej jak 6 GSków na ogonie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() powiem tyle .... tylko dla paladyna poniewarz GS`a i
Dragona nie zabijesz z "HMM`ów"... pozatympaladyn nie musi sie zatrzymac zeby trafic w potwora np : "Mino Guarda" ... jak ja tam jestem to sa tylko paladyni ... i kilku druidów 20+ z dwoma monkami (te co lecza) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Co do potworow...:
Mino Archer Mino Guard Minotaur Bodajze Mino Mag Cyce Demon Skieleton Giant spider Orc leader Orc Spearman Orc Berserker Orc Shaman Dragon Posion spider Raty Skieletony Ghoule Wolfy A co do dojscia to jak sie mieszka w venore to idzie sie tak jak na amazonki mija sie taki mostek i w dol na maxa jak zobaczysz taki dom to dobrze i dalej w dol i lekko w prawo i tam zancza sie cyce wolfy i mino guardy archery... a nizej troche jest pohowa swiatynia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2003
|
![]() NO CO TY! Smoka z hmmow sam pierwszy raz zabilem na 17lvl (jestem sorcem), a gsa na 26. Jednak teraz po update smok sie leczy z hmmow nigdy za duzo nie zabierzesz (srednio 50hp), a on sie moze w tym czasie uhnac. Prawda, trzeba sie zatrzymac, ale jak nabierzesz wprawy to zajmie ci to ulamek sekundy.
Pozdrawiam, Archon |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na jakim lvlu moge chodzic palkiem do POHu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() od 30 na luzie ze skllami 99/890142894 to od 8 !!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() a ty mi odpisales TEZ JESTES ARCHEOLG SKURCZYBUKY
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() palkiem mozesz tam latać na 50lv z royal spearami z skillami 70/70
ps:nie myśl że rozwalisz gsa na np:30lv z hunting spearami.bo cie dogoni bardzo szybko i zada 4 hity po +70 zapomniałeś sie uhnąć i ded
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
|
![]() mozna poexpic na pohu palkiem na wet raz na czas jakis gs'a lurnac
![]() P.S. Kto wie do kat sie teleportujesz ty potalem na poh'u?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Veno :D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demonex Guard
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 45
![]() |
![]() Viennie ten tp jest chyba na wyspe druidów i tylko druid może przez to przejśc
a na POHu możesz spotkac mino zwykłe magi guardy i archery,orki zwykłe spearmany zerki shamany i leadery, gsy, lurniętego draga, cyce, skeletony, dsy, a gdzieś tam dalej elfy chyba wszystkie rodaje, i dl a pod ziemią to już katastrofa bo tam POI quest heh mape poszukaj to nie takie trudne ![]() |
![]() |
![]() |