![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tak sobie siedze w necie i patrze... a tam nie ma mojego tematu. Ale nie martwcie sie... bede czesciej aktualizowal temat
![]() Zrobiłem niektóre zamówienia: -Rock Shield ![]() -Longsword nietypowy ![]() -DragonArmor ![]() - i 2 wersje frost sworda: ![]() ![]() Demon Ham i Szalik Wisły w toku... Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 18-10-2004 o 19:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=14018
Nie ma, a to co? Zmień w panelu kontrolnym w opcjach, żeby pokazywał Ci wszystkie tematy. Co do itemków, Dragon armor, wygląda dobrze, ale brakuje mu cieniowania, kilka minut pracy i będzie o niebo lepszy. Dobrze Ci idzie, gratz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() hehe, też kiedyś myślałem, że moich tematów 'nie ma', dawaj szalik wisły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() mam pytanie mogę wykorzystać twoje grafiki w pliku .spr który jest w trakcie tworzenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Fajne obrazki, podoba mi sie ta rook shield
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Szwecja
![]() |
![]() No no long sword niczego sobie, natomiast Dragon Armor taki jakis przynajmniej dla mnie wydaje sie za duzy
![]() Kolejne zamowienie, prosilbym o Wampirzy dwureczny miecz, podolasz ![]()
* W kazdym z nas plynie ta sama leniwa, czerwona rzeka * RPGowcy tego forum - Laczcie sie i wznoscie z nami modly!! Celem naszym jest laska moderatorow i blogoslawienstwo subforum o naszych przygodach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Oki, dzięki.... czyli wracam do tamtego tematu... vampire sword oki... coś jeszcze...
Polny łowca, o co chodzi z tym .spr?? Robisz "update" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yazon Zigrin - 20-10-2004 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Szwecja
![]() |
![]() No moge
![]() ![]() Pozdro
* W kazdym z nas plynie ta sama leniwa, czerwona rzeka * RPGowcy tego forum - Laczcie sie i wznoscie z nami modly!! Celem naszym jest laska moderatorow i blogoslawienstwo subforum o naszych przygodach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Longsword i Dragunarmor - wyglądają bardzo znajomo... :/
![]() ![]() ![]() ![]() Szield fajny, i frostsword tez mi sie podoba. Ostatnio edytowany przez Khan - 20-10-2004 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |