|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziren Zupre
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() mam takie małe pytanko do was czy opłacało by sie expić 65 Elder Druidem z 55 mlvl na necro?
![]() A jeżeli nie to gdzie by można było nim expić ? ![]() pozdrawiam z góry dzięki ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Bylo bardzo duzo takich tematow ale coz powiem ci jak
![]() Po 1 bierzesz sporo mf, 1-2 bp hmm, 1-2 bp gfb i sporo fooda.... Po 2 wchodzisz tam idziesz kawalek nadol respi sie tam ds na skrzyzowaniu drog lepiej uzyc na nim convice runki niz co chwile zbijac bo dosc sporo moze zranic twoje dsy co ci powiekszy waste potem stawiasz drugiego dsa i zaczynasz bic necro tylko pamietaj dsy zawsze niech ida pierwsze a ty wal z visa czasami jesli masz okazje a tak to hmm+ volcanic rod? mysle ze to dobre rozwiazanie jak bedzie za duzo sumonow to gfb pociagnij ;] Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 25-09-2007 o 20:16. Powód: zapomnialem ze druid ma mass resa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Na tym lv na lajcie ci styknie exori vis+wand (więcej expa niż z DS'ami, lecz nie zawsze hunt zakończony powodzeniem, czyt. Loot).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: ;]
![]() |
![]() A nie lepiej skoczyc sobie na tomba (vampy, bonebeasty, necro + jakies smieci)
Vampy z Dsow i Visow tak samo Bonebeasty i necro ;> zaden problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Imię: Ziren Zupre
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Tak też robiłem dotychczas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() LOL, na 65 lvlu wy chcecie na necro z dsami łazić? Ja tam sobie spokojnie na tym lvlu z wanda + vis expiłem, a zwracało się różnie w zależności od szczęścia, nie powiem, ale na 20 bp manasów 2 pary bohów mi spadły.
Oczywiście trzeba potrafić grać, lurować, umieć bić z visa itp, jak potrafisz to nie sprawi Ci to problemu, nie wiem po co się w dsy bawić : p. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli nie czujesz sie pewny to nawet nie probuj isc na to necro bo tylko padniesz i tyle ci z tego bedzie to trzeba potrafic oraz z deka przewidywac ruchy i uwazac zeby cie nie zaskoczyl po czym napis u are dead. a jesli chcesz juz isc to najlepiej poogladaj sobie filmiki na tibicam jak inni to robili moze sie czegos nauczysz ^^
|
![]() |
![]() |