|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Pragnę zaprosić graczy z Silvery do naszego klanu PK walczącego z brytyjczykami. Prosze mnie nie zrozumieć źle że nie nawidzimy BR, my tylko chcemy by polacy i brytyjczycy mieli takie same prawa, a jak widać jak narazie na serwerze rządzą BR. Tak więc:
Nazwa: Polish Blood Team (polska krwawa drużyna dla zielonych) Wymagany level: 30+ Skille: Nie ważne ... Strona: Strone założe i to pożądną kiedy klan się rozwinie i będzie w nim więcej członków. Co należy poświęcić: Troche czasu oraz fragów na PK ! Liczba członków: narazie 2 Lista członków: Blood Rich (leader) Klanowy Macjus (zastępca i główny Peker) Wiem może was zniechęcić że jest nas tylko 2, ale jesteśmy bardzo zaangażowani. Jednak we dwójke dużo nie zrobimy a tak jak by było więcej osób mogło by się dziać wiele naprawde wiele ! O kontakt lub więcej informacji prosze pisać na: GG: 3880384, E-mail: [email protected], PM w Tibii: Blood Rich Pozdrawiam i zapraszam do rekrutacji ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
|
![]() Pragnę zaprosić graczy z Silvery do naszego klanu PK walczącego z brytyjczykami. Prosze mnie nie zrozumieć źle że nie nawidzimy BR, my tylko chcemy by polacy i brytyjczycy mieli takie same prawa, a jak widać jak narazie na serwerze rządzą BR.
To nie są bryrytyjczycy a Brazylijczycy. Ja też nie lubie Br, ale polacy i tak prędzej czy później dojdą do"czegoś" na silvera. Zresztą, jeśli nie przeszkadzaja w expieniu i trenowaniu to nie ma sie co denerwować