Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-08-2007, 13:01   #1
OTSMaker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 08 2007

Domyślny Polish Blood Team Silvera

Pragnę zaprosić graczy z Silvery do naszego klanu PK walczącego z brytyjczykami. Prosze mnie nie zrozumieć źle że nie nawidzimy BR, my tylko chcemy by polacy i brytyjczycy mieli takie same prawa, a jak widać jak narazie na serwerze rządzą BR. Tak więc:

Nazwa: Polish Blood Team (polska krwawa drużyna dla zielonych)

Wymagany level: 30+

Skille: Nie ważne ...

Strona: Strone założe i to pożądną kiedy klan się rozwinie i będzie w nim więcej członków.

Co należy poświęcić: Troche czasu oraz fragów na PK !

Liczba członków: narazie 2

Lista członków:
Blood Rich (leader)
Klanowy Macjus (zastępca i główny Peker)

Wiem może was zniechęcić że jest nas tylko 2, ale jesteśmy bardzo zaangażowani. Jednak we dwójke dużo nie zrobimy a tak jak by było więcej osób mogło by się dziać wiele naprawde wiele !

O kontakt lub więcej informacji prosze pisać na: GG: 3880384, E-mail: [email protected], PM w Tibii: Blood Rich

Pozdrawiam i zapraszam do rekrutacji
OTSMaker jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-09-2007, 04:31   #2
Durdq
Użytkownik Forum

Durdq's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Domyślny

Pragnę zaprosić graczy z Silvery do naszego klanu PK walczącego z brytyjczykami. Prosze mnie nie zrozumieć źle że nie nawidzimy BR, my tylko chcemy by polacy i brytyjczycy mieli takie same prawa, a jak widać jak narazie na serwerze rządzą BR.

To nie są bryrytyjczycy a Brazylijczycy. Ja też nie lubie Br, ale polacy i tak prędzej czy później dojdą do"czegoś" na silvera. Zresztą, jeśli nie przeszkadzaja w expieniu i trenowaniu to nie ma sie co denerwować

"Tibia jest jak bumerang... Jeśli Ty do niej nie wrócisz, Ona wróci do Ciebie..."
Durdq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania