|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam taki problem z wiązku z walkmanem. Siostra oddała mi swój walkmen i chcę na niego nagrać jakąś muzykę, ale jak nagrywam jakieś muzyki (tylko muzyka, nie ma żadnego filmiku z muzyką) to odpalam walkmena i nie da się włączyć tej muzyki, w ogóle nie wykrywa tego pliku z muzyką!
Wie ktoś jak nagrać na nie jakąś muzykę? Aha, i screen z plikami "w środku" ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Próbowałeś przekonwertować na inne formaty?
Ostatnio edytowany przez Thero - 26-07-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak przekonwerterować? Bo ja jakiś pr0 h4x0r nie jestem ;p
@Edit Dobra udało mi sie przekonwerterować, teraz tylko sprawdze czy walkmen mi czyta ten plik ;' @Edit2 Też nie działa. Ostatnio edytowany przez Avios - 26-07-2008 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Masz bana na Google? Stary, wysil się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak to od Sony to sie chyba nie da tak-od-se zrzucic. Trzeba zgrac przez jakis program, moze nawet WMP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: Hindenburg O/S
Wpisy bloga: 4
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mordheim <3
Świat: Nebula
![]() |
![]() ja pamietam :|
nawet się zdziwiłęm jak zobaczyłem ten temat bo nie wiedzialem ze cos takiego jest xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Ja myślałem, że pomylił to z Discman'em
![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja myślałem, że on jakimś cudem chce nagrać przez kompa muzyke na kasetę O.o Incredible, jak można odtwarzacz jakiś tam na nieznane formaty nazwać walkman? Albo chodzi tu o te SE walkman'y. Zdarcie nazwy tak czy siak idiotyczne ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() A jaki to model jeśli można wiedzieć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam wiele kaset, w tym trzy Jacksona, a w tym jeden oryginał!
![]() ![]() @topic Twój system to Viśta, tak? Wgrywasz przez SonicStage, ale widzę, że na stronie downloadu jest jakiś dodatkowy sterownik na Vistę: http://support.sony-europe.com/hotne....asp?l=en&f=nw Ciężko mi powiedzieć co to dokładnie jest(instalacja zarówno ściągniętego SS jak i czegoś z płyty?), ale może tego nie zrobiłeś i coś się &%%$... Bo ja wiem, zawsze można spróbować. Przyjmuję, że siostra z niego korzystała i działał bez problemu, ale mieliście XP lub starszy. No i uważaj na powtórzenia wyrazowe. Nie chodzi tylko o poprawność językową, bo w każdym języku to źle brzmi, ale nieraz ciężko zrozumieć o co chodzi w takiej wypowiedzi, bo wywołuje ona efekt delikatnego prania mózgu. ;p @edit A tak na marginesie to ja myślałem, że chodzi o kasetę n pamięcią flash, której da się używać w magnetofonach czy właśnie "klasycznych" walkmanach. ;] @down No to ph4il. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 27-07-2008 o 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() a ja czytam, czytam i kvrwa kminie jak podłączyć walkmana do kompa.. ;p
heh, gdzieś głęboko w szufladzie mam chyba jeszcze kaseciaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() To gdzie ja mam swojego, to nawet najstarsi indianie nie wiedzą :-(
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Spróbuj go zformatować.Jak nie to zrób inny układ(?)plików.
|
![]() |
![]() |