|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj
Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
|
![]() 22 wrzesnia 2007 pierwszy raz w historii tibi zabito Ghazbaran-a, stalo sie to na serverze no pvp - Candia. Moj film przedstawia ten historyczny moment. Z gory chce powiedziec, ze nie ja nakrecilem wersje rec, ale ja, przerobilem ja na moj film wmv. Dziekuje autorowi wersji rec, za stworzenie jej dla nas.
Link do wersji rec: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=148404 Z mojej strony macie do wybory dwie wersje mojego filmu: Pierwsza jest wersja wmv, o bardzo dobrej jakosci i wazaca troche powyzej 50 mb. Dostepna jest ona pod ponizszym linkiem: http://www.files.to/get/53246/ittpx7bu4t Druga jest tym samym filmem, shostowanym na youtube. Jakosc jest o wiele gorsza, poniewaz youtube nia obniza, lecz nie muszac nic sciagac macie gwarancje bezpieczenstwa. Dostepna pod ponizszym linkiem: http://youtube.com/watch?v=gc0xmh6NYxQ Osobiscie polecam wersje do sciagniecia, poniewaz roznica jakosci jest olbrzymia. Mile widziane komentaze, i te pozytywne jak i negatywne (jesli sa podstawne). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najprawdopodobniej loot to : Demonbone(club)
Tam było 1% organizacji,a do tego główny bloker nie dostal nawet 1gp ;/ http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31282 Ja polecam obejżeć na Tibicam najlepsza jakosć!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Jako iż to non-pvp ten kto wziął item zajebie go permanentnie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() <very sad>
Nie ma to jak non pvp ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Poul chciał tylko kaskę za blessy.
Edit: Oczywiście PODOBNO, bo ja Poulem nie jestem ; P
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() nieźle gratuluję wszystkim i żałuję tylko że nie pokazany jest lot no ale trudno kiedyś będzie wiadomo co z niego leci jak padnie więcej razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Pamięta ktoś akcje z morgiem? identyczna sytuacja, poleciał mwall i masa nubasów dorwała się do ciała, na dobitke to chyba też było na candii(; non-pvp rządzi się swoimi prawami, nie kto silniejszy, ale kto sprytniejszy.
@down Wiesz dlaczego nic nie poleciało? bo każdy trzymał palca na F1 i miał puls 3krotnie przewyższający normę. I nie chodzi mi akurat że tutaj nic nie poleciało, bo gdyby był główny bloker(mam na myśli Poula) to by poleciał m wall, podsumowując, gdyby nie padł poul to byście się nie dowiedzieli co spadło z ghazika(;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 23-09-2007 o 14:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Yugo Też prawda, Darkseph był dopiero trzeci przy ciele, musiało być coś jeszcze.. Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 23-09-2007 o 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Możecie mówić co chcecie ale Darkseph zachował sie może nie do końca uczciwie ale po ludzku.Inna osoba włączyłaby ignore i dałaby nawet złamanego gp.
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Valinor
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Skille: 93/94
|
![]() Cytuj:
Wypowiadałem się w innych tematach, ale tutaj też to zrobię. 0 organizacji, ale udało im się zabilć . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() ![]() Ale oczywiście Poul powiedział że wolałby żeby ten rar wpadł ręce nie tego co trzeba niż w w moje :> bo nie chciał stracić przyjaźni która była? jest? <- (tego nie wiem) pomiedzy nami ![]() ![]() ![]() Znając życie Tai'Kioku albo naprawde miał laga albo coś zgarnoł i nie chce powiedzieć co no i nawet jeśli Tai by zgarnoł all loot :> myślicie że przejmowałby się tekstami Poul typu oddaj mi to :> myśle że Tai by go miał głęboko w ... możecie sobie dokończyć ![]() Ja tam nie chce stracić zaufania do Poul ale czy tylko on tam Zrobił najwięcej :> Gdzie słowa typu Nice Cayan Estroz za to że starali się go bloczyć do końca i za wszelką cene chcieli żeby padł i sami padli razem z nim ! i dlatego nie oddałem rarka Poulowi ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |