|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Zbaszynek-City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorcerer Etuska
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nymam =/
Świat: Astera No-Pvp
Poziom: 42
Skille: Duże:D
Poziom mag.: 49
|
![]() Otóż w temacie gdzie expić ze skilami xx/xx nikt nieodpowiedział na moje pytanie zadaje je znowu ale w nowym temacie(szukalem w wielu tematach nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie). gdzie expić 42 sorkiem na facc 45 m lvl zeby nie bylo waste i prosze nie mówcie mi o guciach bo siedze na nich od 25 lvl ... POZDRO
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() to siedź dalej. a na jakieś inne hmm... raczej nie ma żadnych fajnych na facc, najlepiej kup pacc i idź na coś extra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Sory ale nie umiesz czytać?? pisze że nie gucie a ten wypiernicza z guciami ... wez a na pacc mnie na razie nie stac wienc nic mowic nie bende na temat pacc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() mintwalin,dc,poh, dalej nie wiem bo prawie zawsze mam pacc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Mint-myslalem o tym i ide sprawdic jak tam jest
dc-za duzo bym wydal na manaszki zreszto exp za slaby =/ chyba ze na -2 poziomie ale tam za duze waste =/ poh-hmm mam padnonc? niemam exori vis na gs'y wienc niema szans zebym tam expil a cycow tam za duzo niema no i pelno ludzi wienc niewiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() odnawiam temat piszcie!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Niewiem czy Ci sie to przyda ale ja jak niemialem co robic na facc na moim 49 sorcu to bralem 2bp gfb,bp hmm,5bp mf i szlem na OF xD.Moze to zaskakujace ale jakos zawsze bylem na jakies 3k+ jesli expilem do konca manasów.Robilem lootbag z halberdów itp. ZErgi bijesz z woi,leadery czasem tez mozesz z woce+hmm albo z wand of plague jak masz gdize uciekac.A zostalo mi pare mf i troche runek to sobie bralem warolrda
![]() Druga opcja jest zamek przy ab.Moze jest tam slaby exp i niezbyt dobry loocik ale to idealny odpoczynek od guardow.Bijesz draga/huntery/mino archery/berserki/guardy mino/mino magi/dsy.Aha i wes jeszcze z 6-9 explo na arcanista ![]() Takie moje propozycje,mam nadzieje ze chodz troche pomoglem a jesli nie to przepraszam.Bede mial 1 post wiecej ![]() Ostatnio edytowany przez Knajt997 - 14-09-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Poprostu zacznij huncić dragi, idź na d lair i lejesz je z hmm+wand of cosmic energy. Stoj na ukos od nich i bierz po 1.
|
![]() |