|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po lekkim nieporozumieniu zamieszczam działający już link do filmiku z necro.
http://members.lycos.co.uk/noobek/necroquest.rec P.S Podziękowania ze udostępnienie hosta :-)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Kurcze prawie nic nie widziałem, ale troche zabawy tam bylo. Według mnie jest to załatwy quest jak na taką nagrode. No i oczywiscie gratulacje dla ciebie
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zapomniałem zarzucić światełko przed rozpoczęciem :/ Łatwy/niełatwy , zabawa niezła. Wbrew pozorom chwila nieuwagi i dead ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() szkoda że nie miałeś pochodni w łapce bo nie za dużo było widać ale naprawde spox ;] gratzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() Gratuluję GTZ.
Bardzo fajny filmik... Ładnie wszystki pojechałeś... ![]() Dawaj więcej takich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Łódż
![]() |
![]() Filmik wporzadku.. tylko mam 1 prozbe. Jak tam dojsc ?! Nie znam tego questu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W tym filmiku specjalnie nie pokazałem ani drogi , ani miejsca gdzie i jaką nagrode sie dostaje o co mnie niestety osądzano ![]() Tzw Quest Spoiling ![]() Poza tym , że znajduje sie na Darashi , nic nie powiem . Szukaj ![]()