|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() po pierwsze co jest w wiezieniu (typ potworkow) skad wziasc do niego klucz??
po drugie jak sie dostac to Rotworm Tawern?? prosze o w miare szybkie odpowiedzi z gory thx
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() @up
też jestem ciekaw co tam jest zdaje mi się ze w wiezieniu dwarfy guardy, ale tylko zdaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2003
Lokacja: Podmrok
![]() |
![]() Odnośnie więzienia:
Klucz do niego znajduje się w Kaz, wystarczy poszukać. W więzieniu jest sporo róznych stworów. widziałem tam trole, minosy zwykłe, mino magów, cyce, mino archerki, zerki. Słyszałem też, że są tam orki zwykłe i szamani oraz przeróżne dwarfy. Ogólnie miejsce jest dosyć dziwne i nieprzywidywalne, zalecam ostrożność przy zwiedzaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() hmmmm...... z tym kluczem do więzienia, to niejest quest spoiling??
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() @re up:
nie raczej nie. ja sie pytam skad go wziasc a nie jak go zdobyc, jak dojsc, co wybic, a pozatym to taki quest jak ten na klucze do trolli w carlin czyli jednym slowem zaden ![]()