|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
|
![]() Wstęp
Widziałem już dużo Tematów o tym Gdzie dostać się do minomaga, albo do ghoula.Wszystko to na razie niemożliwe, ale kto wie ![]() Spis 1.Spike Sword 2.Minotaur mage 3.Ghoul 4.Brass armor 5.Teleport do Mintwalin Wygląd Zrobię to w Następujący sposób.Będzie:nazwa,zdjęcie,opis,Pytania i opowiedzi Spike Sword http://img245.imageshack.us/my.php?i...d3107e0zt0.jpg Opis: [ITEM]Spike Sword[/ITEM] jest jednym z niektórych legendarnych mieczy na wyspie Rookgard.Jest wiele teorii ta jego temat.Jedni mówią że można go zdobyć inni że jest tylko na zachęte pójścia na maina.Jego atak wynosi 24 a obrona 21. Lezy na wyspie W stronie PACC.Jest otoczony ze wszystkich stron ogniami Pytania i odpowiedzi Czy da się Zdobyć Spike Sworda? - Obecnie nie Jest jakiś Teleport na wyspę ze Spike Swordem? - Nie, aczkolwieg mówi się że teleport z komnaty minomaga tam prowadzi Dlaczego ludzie chcą Zdobyć spike Sworda? - Ponieważ jest to najlepszy z mieczy na rookgardzie Czy Spike Sword ma jakąś swoją inną nazwę? - ma zwie się on na rooku Sword of Fury (SoF) Minotaur Mage ![]() Opis [MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] jest najsilniejszym potworem na rooku.Ludzie dużo razy szukali klucza ale prawie żadnemu się nie udało.Mówi się że [CHAR]Sunrise[/CHAR] go zabił, ponieważ znalazł klucz ale to tylko legendy.Jedni moówią że Z niego wypada Spike Sword, inni że Teleport w jego komnacie jest na wyspe z Spike Swordem Narazie nie mogę pisać później bedzie reszta i usuńcie mój drugi temat bo niewiem czemu sie taki sam zrobił Ostatnio edytowany przez wred - 28-12-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Po co dwa tematy,a gdzie reszta mitow?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten temat nieważny jest do usunięcia.Ten drugi jest ważny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Po 1. wyspa ze Spike Sworde nie lezy na terenach dla PACC.
Po 2. skad wiesz, ze niemozna go zdobyc, sadzisz po tym ze nikt go jeszcze nie zdobyl? To udana zagadka wiec moze potrwac zanim ja ktos odkryje. Po 3. co to znaczy aczkolwieg? Po 4."Minotaur Mage jest najsilniejszym potworem na rooku.Ludzie dużo razy szukali klucza ale prawie żadnemu się nie udało." --> Co znaczy PRAWIE kazdemu, to komus sie udalo?? Piszcie zrozumiale i po polsku :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() To że Sunrise go ponoć zabił
![]() |
![]() |
![]() |