|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() Prosze o odpowiedz na to pytanie kogos, kto sie zna i moglby sie go spytac
Profesja: Druid Deads: Lvl: 13 skeleton (7 lvl)- za dużo ich było Mlvl: 15 cyklop (9lvl)- zablokował mnie minotaur Axe: 17 Ventax (12 lvl)- byłem afk Shielding:18 Dron Monteki (13 lvl)- bo miałem mało hp Fishing: 43 Best solo: Cyklop (9 lvl) Minotaur guard (10 lvl) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Dużo więcej niż ty miałeś przez całe życie.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() po co nabijasz posty?? jak nie znasz odpowiedzi to się nie wypowiadaj!! ![]()
#5 |
Guest
|
![]() Napewno ma duuzo % ;p
|
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() Niestety,, w statystykach go nie ma. Poniewaz jest on rycerzem. Lecz szczerze mowiac sama najpierw tam sprawdzilam. Najlepszym wyjsciem bylo by zapytac... ALbo przejrzec archiwum z tibiabr.com, poniewaz moze znajduje sie tam jego awans...
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 9 ma na pewno, wiecej jak w polowie drogi do 10 chyba nie jest, bo to jednak sporo many do spalenia.
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Cytuj:
10 miesięcy temu Pskonejott gdy miał lvl około 230 miał 66% do 10 mlvla Więc na mój rozum Sero powinien mieć dużo poniżej 50% ponieważ ma dużo większy lvl od psk~... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir morogoth na eterni wbil 11% z 9 na 10 m level w miesiac grania non-stop gdzie ograniczala go tylko ilosc staminy. z tego co wiem to to juz 2-3 knightow ma 10 m level (skoro jeden no lifer wbil 11% w miesiac to inni majacy 9 m level rok wczesniej niz on powinni juz miec ten adv)
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Lokacja: Koszalin-Mega wieś
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nieważne
Profesja: Paladin
Gildia: ważne że dużo