|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Na początku specjalnie użyłem starego outu! wiec sięgo nie czepiać! To po prostu stary srajt xD
2. częśćbędzie na 100%, mam już łącznie..17-18 srajtów, prolog zawiera 11 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 3,666 ![]() 4. ![]() 5. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 20-09-2007 o 09:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Dobra zmieniam opinie ale dajesz wszystkie ssy a nie jeden i sie cieszysz ...
Ostatnio edytowany przez iGeneration - 20-09-2007 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() mam na 10:00
xD Temat do zamknięcia, jwysłałem przez przypadek 2. razy Teraz już zgodny ![]() ![]() EDIT: dodałem resztę obrazków. teraz mod będzie miałdylemat który temat zamknąć.... Przez przypadek wysłąłęm temat z 1. scerenem. Otwieram rekrutacj e do fejka pt. eksperyment Potrzebni mi są: superhero1-zajęte-PePsi-MaX superhero2-zajęte-Gargoin dowódca żołnierzy Koper of Drawno-zajęte- Koper of Drawno. Najemników razy 5 1.Exoriss Generał Przywódca Rebeli- zajęte- turok Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 21-09-2007 o 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm calkiem calkiem. Niewiem dlaczego ale wiekszosc zdan zaczynasz pisac mala litera. Jako tak jest ok. Wszystko mi sie podobalo. Z ocena sie wstrzymam do nastepnego parta.
Czekam na next part no i na wystapienie mnie Exorissa. ![]() Btw. Niewiem czemu kazdy w rekrutacji pisze nick z forum a nie do fakeu. Moj zawsze jest jakims wyjatkiem bo piszecie Exoriss a nie Pacz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() O mój out
![]() Fajnie fajnie ale te zdania z małej litery... i taki jakiś koper... dziwnie pisze... (to tak ma być? Trochę błędów w tej jego jednej jedynej wypowiedzi xD) A tak to fake nawet cool ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Buhauahuha!! Koper to jakiś Thief? xDD
Wszystko by było ładnie gdyby nie: Ci legioniści (nie pasują mi) teksty magów zupełnie nie na miejscu literówki itp Poza tym ładnie ocenie po następnym.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Noh, noh. kukuryku fajny fejk
oceny ni ma to pierwszy odcinek
![]() |