![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2008
|
![]() Czytając to forum, zauważyłem stare tematy n.t Margonem. Gra miała wtedy 4 mapki, stare grafiki, itp. Tak było 2 lata temu Teraz gra ma ponad 900 mapek, 7 miast, dzis wieczorem odpalony zostanie 2 serwer. Sa herosy, mozna brac sluby pomiędzy graczami, gra jest teraz profesjonalna, jej adres to www.margonem.pl. Zajrzyjcie!!! Rzuccie Tibię dla Margonem. Tak Tak!!! nie grajcie w takie byle co jak Tibia!!!!
Ostatnio edytowany przez matpil105 - 09-07-2008 o 14:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Mylisz się. A tak dokładniej, kiedyś były 2 miasta: Ithan i Torneg. Teraz jest 7 miast: Ithan, Torneg, Karka-Han (stolica gry), Werbin, Eder, Mythar i Nithal (otwarte 2 tygodnie temu), w planach na styczeń 2009 jest Tuzmer, potem Thuzal oraz nowe krainy. Istnieje system teleportów, rekordzistka w grze ma 199 lvl, jest już 2 serwer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Soest,Niemcy
Stan: Niegrający
Imię: ;]
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ~47
Poziom mag.: XX
|
![]() Gralem w to,jakos nieprzypadlo mi do gustu...Glupi system walki...Kolejki albo przyspieszony...Potwory tez nie rzadza pomyslowoscia. Co mi sie podoba? Wybor profesji i ich zdolnosci, ale sama gra moze sie szybko znudzic...Ja i moj kolega gralismy w nia moze z 2-3 Tygodnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Gra niedawno przechodziła "remont generalny". Grafiki nie są z RPG Makera XP, ale z Edytora Mapek Margonem, stworzonym przez Thinkera, twórcę gry i Femme Fatale, graficzkę Margonem. Teraz są pozmieniane grafiki zbroi, płaszczy, NPC, itp. Gracz zaczyna teraz w Szamańskiej Osadzie, 2 mapki od Torneg a 4 mapki od Ithan. Po otwarciu Nithal jest ok 1100 mapek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() 29 lvl wbilem i sie zanudzilem
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrykantisl
Profesja: Sorcerer
Gildia: Party Animalz
Świat: Honera
Poziom: 11
Skille: 18,19
Poziom mag.: 4
|
![]() Zarypiaszcza gra jest teraz około 1000 mapek (w tym jaskinie) oraz dodano nowe miasto Nithal. Osobiście gra mi się podoba. Mam 46 lvl
![]() ![]() Można zobaczyć wszystkich którzy przyczynili się do stworzenia Margo w ratuszu Nithal lecz dopiero po wbiciu 10 lvla(bariery) Ostatnio edytowany przez Patrykantis - 20-07-2008 o 18:44. |
![]() |
![]() |