|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() mam knighta na 11 levelu
moj eq to scale armor steel helmet brass legs duble axe (bron moge zmienic tylko na lepsze axe bo nie kce mi sie robic w inym skili) leather legs scarf mam ok 850 gp ![]() ![]() server isara |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() mógłbyś kupić plate armora lub jak starczy to barbarian axe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Double Axe jest lepszy od barbarian axe:tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() W innym temacie pisałeś, że masz 10 shieldinga. Na twoim miejscu sprzedałbym double axa i kupił jakąś gorszą broń i tarcze, żeby Ci shielding rósł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() nie sprzedam duble axe mam batlle shield co kupic zeby expic z tarcza przypominam muj bdżet jest nie wielki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() wiem a ilem kosztuje cos z t Dwarfen Axe Knight Axe Obsidian Lance a bo halabarda zalezy ilu reczna 8)
------------------------------------------------------------- edit By Magus Przecinki plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja bym kupił p-set potem nabil z 13 lvl poskilowal z kumplem do skili 50 45 (w koncu pvp mozna trenowac)
kupil dwarven shielda (w dp polezy troche) i pozbieral na k-axe jak ja gralem na isarze k-axe chodzil po 8-10k teraz niewiem jak ale f-axe nie kupisz bo zamoich czasów na isarze ........ 110k kosztowal chyba duzo niepotanial ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Ja bym ci radził kupić helbarda i sprzedać w sklepie. jak będziesz miał szczęście to może uda ci się jeszcze p armora kupić.
|
![]() |
![]() |