|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Master Alucard
|
![]() Ślub odbył sie na Isarze
1)Przyszedł cytuje "evul banner" i panna młoda ![]() ![]() 2)Becia robi za księdza...... ![]() 3)I w tedy zapada taka głucha cisza....... Nasuwa mi sie fragment piosenki dedykowany do panny młodej-"kombinuj dziwczyno, nim twe wdzięki przeminą......." ![]() 4)koniec żartów i niepewności... ![]() 5)Już prawie........ ![]() 6)Ale jeszcze formalności ![]() ![]() 7)Następna formalność ![]() 8)Dark Perceval zachęca nieśmiałą żone, a Beci zachciało się...... tańczyć breka.......-.- ![]() 9)No i się wydało...... ![]() 10)Oj.... egzystencja Beci jest zagrożona..... ![]() 11)Jak powiedział, tak zrobił...... ![]() 12)Z kąd ta niechęć do Beci(kto się czubi, ten się lubi?) Oj Becia...Ruuuun.... ![]() 13)Teraz Bloodrayne jak przystało na wampira(ke?) ma rządze krwi(patrz dialogi na dole)[przy okazji Dark znalazł sobie nowy obiekt zainteresowań{mnie}, ale po chwili stwierdził, że bicie wampirów sprawia mu większa przyjemność] ![]() 14)Wampir też potrafi ukąsić...... ![]() 15)Kolejne wyznanie Darka, gdy Becia miała głębokie rany, ale głód ją przemógł i zasiadła do stołu (xD) ![]() 16)Uzupełniam zapasy o Hmm'y(wcześniejszych hitów z sd niepokazalem, bo mnie screeny niewyszly, ale wachaly sie 140-180) ![]() 17)Uzupełniam zapasy o hmm'y ![]() ![]() ![]() 18)Dark bije mnie, to wypadałoby mu oddac.... ![]() 19)Dark i sparrow mnie gonia a ja z wrazenia popuscilem.....-.-(patrz: żóte plamki na moich spodniach) xD ![]() 20)Probowali mi często zrobic trapa, ale nigdy im niewyszło ![]() ![]() 21)Rozpacz moja i kumpela(a moze kumpeli-who care?) i obraz pola bitwy ![]() ![]() 22)Chcieli mnie strapować to się do mojego GH schowalem ( ![]() ![]() ![]() 23)wwszystko zniszczone.....(jak dzieci..... ![]() ![]() Thats all folks...... PS: większość Screenów z moich hitów mi niewyszła(lagi sux) ale jakbym miał na siłe przedłużać to byłoby nuuuudniejsze........ Comment plz...... PS2: Niedługo zrobie zdięcia(na 99% raczej filmik) z moich huntów papa ![]() CDN.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bardzo, bardzo krwawe to wesele
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Myrtana
|
![]() dark perceval nic mi niepowiedziales ze bierzesz slub szkoda dostał bys spox prezent mam nadzieje ze wiesz kto pisze drogi barashio
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Fajny slub ale jakie mieli lvle?
Ostatnio edytowany przez Hengar - 30-12-2004 o 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() ale prezent mu daj, będzie się cieszył.
![]() |
![]() |