Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-10-2007, 00:13   #1
Bati~
Guest

Domyślny Warlod Arena by 96 ED

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31780

Gratki dla Soulmann'a
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2007, 00:22   #2
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soulmann
Domyślny

Tak sobie dziś padłem po raz pierwszy od kilku miesięcy (kick) i musiałem jakoś odreagować. Jakbym i tu padł, to chyba bym się załamał ; d
Soulmann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 00:24   #3
michalll
Użytkownik Forum

michalll's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz

Imię: Sold.
Profesja: Elite Knight
Gildia: allegro
Świat: Candia
Poziom: 137
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Gratz
Łatwo poszło
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy
michalll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 00:29   #4
X3r3mon
Guest

Domyślny

Kozak

Ps.
Pamiętacie jak Dark Lord of Candia prawie zrobił warlorda?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 00:58   #5
'o'
Zbanowany

Data dołączenia: 30 09 2007

Domyślny

Cos za szybko te ssy zmieniales :F
'o' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 01:10   #6
Soulmann
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 'o' Pokaż post
Cos za szybko te ssy zmieniales :F
Wrodzony talent (i myszka z hotkeyami, dzięki czemu 2 ręce wystarczyły do tego wszystkiego, hrhr).
stary 03-10-2007, 10:35   #7
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Profesja: Elder Druid
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Wrodzony talent (i myszka z hotkeyami, dzięki czemu 2 ręce wystarczyły do tego wszystkiego, hrhr).
Hail!
Wow to jestes supermenem.
Nie da sie zakladac ani ringow ani amuletow z uzyciem hot keyow.
Jesli ty umiesz jednoczesnie zmieniac might ringa, ssa, spamowac hotem sd i poruszac sie postacia by stac na skos moba - wszystko jednoczesnie to jestes zaiste supermenem, albo kosmita majacym 4 rece....

Przepraszam ale panom z botem mowimy NIE. Wiec po co wciskasz ludziom taki kit. Skoro nie umiesz bez to twoja sprawa... ale nie klam ze bota nie uzywales bo slepy widzi ze uzywales. Zal mi takich ludzi.

Ciao
stary 03-10-2007, 11:26   #8
sebito2000
Użytkownik Forum

sebito2000's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2007

Domyślny

Wow ale mi wyczyn zrobic calą arene na bocie który robi prawie wszystko za ciebie
sebito2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 11:32   #9
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Nie chce sie czepiac, ale w sprawie dotyczacej bota zauwazylem jeszcze cos... w momencie kiedy zabiles Obliveratora miales m ringa i ssa (do ssa jeszcze wroce). Otoz po zabiciu czerwonej bestii zdjales m ringa i automatycznie w ulamku sekundy na jego miejsce wskoczyl nowy m ring. Nastepnie nic nie robiles przez jakis czas (bys moze byl to czas poswiecony wylaczeniu bota). Hmmm... I jeszcze jedno. Jak demon mial juz red hp ty miales jeszcze podejrzewam ss z dwoma "ladunkami" i w momencie kiedy zadales ostatni hit demonowi skonczyl ci sie ten ss i wskoczyl nastepny, kiedy ty juz zabiles demona (po co mialbys zakladac ss kiedy miales bardzo duzo many i w dodatku demon byl juz zabity?). Nie musze mowic o tym, ze podczas walki z potworkami zmieniales w blyskawicznym tepie ss/m ringi, rzucales runy sd oraz poruszales sie postacia na boki.
No coz, byc moze to nie jest moja (nasza) sprawa, ale chyba Senior Tutorowi nie wypadaloby uzywac bota. I tak ci tego nie udowodnimy.
Nie mniej jednak gratulacje wykonania areny
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 11:53   #10
Paczu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2005

Domyślny

omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene. żal mi ciebie i jeszcze się chwalisz na forum jakbyś był jakiś pro -.-

P.S.

i jeszcze jedno, żeby było nie gratuluje ci wykonania areny, lepiej by było jakbyś zaliczył deda .

Ostatnio edytowany przez Paczu - 03-10-2007 o 11:55.
Paczu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 12:32   #11
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczu Pokaż post
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene. żal mi ciebie i jeszcze się chwalisz na forum jakbyś był jakiś pro -.-

P.S.

i jeszcze jedno, żeby było nie gratuluje ci wykonania areny, lepiej by było jakbyś zaliczył deda .
Hail!

Hua hua... po co ded - ban dla tego pana prosze. To znacznie lepsze - miesiac w plecy, wyrzucenie z tutorstwa i wpis do cryminala. Zal mi takich. Senior tutor ktory powinien pomagac i dawac przyklad uczciwosci tibijskiej spolecznosci sam oszukuje. Na dodatek wykazuje sie dalece idacym lekcewazeniem i zasad tibi i nas samych - wmawianie ze nie uzywa bota kiedy wszyscy widza co innego to wyraz skrajnego braku szacunku dla tych co ten film ogladaja i komentuja.
Swoja droga - jesli faktem ma 17 lat to zaiste sie uczy - liceum/technikum - lub 3 gim jesli je x razy powtarza - to uczac sie codzien jak moze grac po 9-12h dziennie w tibie? Kiedy spi? Kiedy jest w szkole? Kiedy rl life?
Mnie sie wydaje ze albo wagary, albo no rl life, albo sharer albo wszystko naraz.... .

Dam ci rade Soulmann - zajmij sie nauka a nie tibia - to zdrowsze zapewniam cie o tym. A i nie rob wiecej z siebie posmiewiska , a z nas idiotow.

EOT

Ciao
stary 03-10-2007, 14:28   #12
Artezz
Użytkownik Forum

Artezz's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD

Stan: Niegrający
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
Artezz ma numer GG 7572390
Domyślny

Cytuj:
omg, wciskanie hot keyów i automatyczna zmiana ssa i myśli, że zrobił arene.
Nie musi myśleć, że zrobił, bo zrobił.

@topik
gz
stary 03-10-2007, 14:56   #13
IntoTheRain
Użytkownik Forum

IntoTheRain's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Xel'Naga

Gildia: -
Świat: nova
Domyślny

gratz gratz, a co do botowania to moze i tak moze i nie, ja np tez potrafie szybko sobie zmieniac itemy i miec klawisze od klawki przypisane pod myszke, ale to zalezy od skilla;] jakbys mial srednia ~200 apm w kazdym momencie gry w starcrafta to uwierz ze potem fajnie sie myszka w innej grze lata;] pozdr
stary 03-10-2007, 15:37   #14
gavreonien
Użytkownik Forum

gavreonien's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Używał bota czy nie, jego sprawa. Gratuluje wykonania areny

Proud Fan
gavreonien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 16:12   #15
Soulmann
Zbanowany

Domyślny

Ok, to jedziemy po kolei

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Hail!
Wow to jestes supermenem.
Nie da sie zakladac ani ringow ani amuletow z uzyciem hot keyow.
(...)
Nie zakładałem ani ringów, ani amuletów z użyciem hotów. Miałem gotową myszkę z wybranym SSA nakierowanym nad szyją, z boku myszki mam natomiast przyciski odpowiadające z klawiaturowe F1 i F2, pod F1 miałem SD, pod F2 sio. Drugą ręką jechałem po strzałkach. Zajarzyłeś, czy może przeliterować?

BTW, znów się spotykamy. Większość postów mojego autorstwa, które widzisz, musisz skomentować. Jeśli się nie mylę, to zaczęło się od marudzenia w temacie z filmem, na którym expiłem mając rate 135k/h - tam z kolei czepiałeś się mojego mlvl. Jeśli masz kompleksy na punkcie mojej osoby, to radzę pójść do weterynarza, może coś poradzi.

A tak, oto i drugi post tego samego pana:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Hail!

Hua hua... po co ded - ban dla tego pana prosze. To znacznie lepsze - miesiac w plecy, wyrzucenie z tutorstwa i wpis do cryminala. Zal mi takich. Senior tutor ktory powinien pomagac i dawac przyklad uczciwosci tibijskiej spolecznosci sam oszukuje. Na dodatek wykazuje sie dalece idacym lekcewazeniem i zasad tibi i nas samych - wmawianie ze nie uzywa bota kiedy wszyscy widza co innego to wyraz skrajnego braku szacunku dla tych co ten film ogladaja i komentuja.
Swoja droga - jesli faktem ma 17 lat to zaiste sie uczy - liceum/technikum - lub 3 gim jesli je x razy powtarza - to uczac sie codzien jak moze grac po 9-12h dziennie w tibie? Kiedy spi? Kiedy jest w szkole? Kiedy rl life?
Mnie sie wydaje ze albo wagary, albo no rl life, albo sharer albo wszystko naraz.... .

Dam ci rade Soulmann - zajmij sie nauka a nie tibia - to zdrowsze zapewniam cie o tym. A i nie rob wiecej z siebie posmiewiska , a z nas idiotow.

EOT

Ciao
Pierwsza sprawa - idioty z Ciebie robić JUŻ nie trzeba, z całym szacunkiem dla reszty forumowiczów. I jestem wzruszony Twoją troską o moją szkołę. Niemniej - nie narzekam, dziękuję.

Druga sprawa:

7h 45m
9h 45m
9h 30m

Gdzie widzisz tu 12h dziennie? 10+ robię tylko w weekendy. I już spieszę z tłumaczeniem.

W nawiasie ( <- tak wygląda 'otwarcie' nawiasu, panie Dark Archeon, a tak zamknięcie -> ) podaję, ile godzin jestem online.

Powrót ze szkoły: 14-16 (0)
Włączenie kompa i jakiś exp/handelek/rozmowy ze znajomymi/udzielanie się na help-channelu&Game-Chat&Rl-Chat/przeglądanie różnych for: 14/16-16/18 (2h)
Zajęcie się lekcjami/nauką (zważywszy, że jestem w jednej z lepszych szkół w regionie, na dodatek o profilu mat-fiz - trochę to trwa, niemniej ucząc się mogę zaglądnąć na tą tibię co kilka[naście] minut, machnąć runkę, ewentualnie komuś odpowiedzieć): 16/18 - 20/22 (6h)
Przeglądanie stronek, czytanie pierdół typu bash, ponowne zaglądanie po forach, ew. exp w tibii (wszystko połączone z robieniem mlvl, którego chyba ktoś mi tu zazdrości): 20/22-01 (8-10h).

Tajemnica wyjaśniona? Jeśli dalej nie możesz zrozumieć, to polecam jednak zwrócić się do tego weterynarza.

Cytuj:

P.S.

Ja tego filmu nie zamieszczałem na forum, jeśli jeszcze nie zdążyłeś zauważyć.

I dziękuję za życzenia, płynące jak mam nadzieję z głębi serca. Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że ewentualnym deadem bym się nie przejął, byłem na to gotów wybierając się na arenę.

Jeśli kogoś jeszcze nie przekonałem - trudno. Ja wiem swoje, Wy możecie sądzić swoje, sprzeczać się niemniej nie zamierzam. Myślcie jak chcecie.

Pozdro!
stary 03-10-2007, 16:42   #16
Bimmber
Użytkownik Forum

Bimmber's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2007

Świat: Isara
Poziom: 188
Domyślny

Spoko GZ wykonania.

Co do komentów.. no cóż taki polski naród. Zazdroszczą to i piszą bezsensu, nie raz wstyd mi za narodowość ale staram sie być inny, lepiej daj film na tibia.de tam nie ma tylu zawistnych "polaczków" : )

Jeszcze raz GZ!
Bimmber jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 17:06   #17
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Domyślny

Heh
Skoro cie to nie obchodzi to po co sie tu wszystkim tlumaczysz i usilnie probujesz udowodnic ze to ty masz racje a nie inni.
I czemu innych obrazasz - nie widze potrzeby by ktokolwiek mial sie tu wybierac do weterynarza.
A argumentowanie w taki sposob tylko swiadczy o braku kultury.

Nie stety dla ciebie musze stwierdzic ze nie zazdroszcze ci twojego mlvl jak to sugerujesz, bo mi on kompletnie wisi i powiewa. I to nie ja mam kompleksy tylko ty... . Nie ja szpanuje na filmie z ghazbarnem na candi w HOTA i djin bladem w lapie - po co rar drutowi przy zabijaniu bossa?- chyba tylko po to by sie nim przed ludzmi popisac... .
Ach - zebys nie pisal ze ci zazdroszcze - moj HOTA i djin blade leza w domku jak i kilka innych rarkow.

Co do godzin online - 9h dzien w dzien w tibi to i tak toksyczna dawka - wczesniej siedziales wiecej - szkoda ze strona pskonejotta pokazuje dokladniej tylko ostatni tydzien.. ale coz zawsze sie wykpisz...
YOURS LIFE - YOURS BUSSINES robisz co chcesz....

A co do zmiany ringow ammy itd - nie napisalem ze zmieniasz je hotami - czytaj ze zrozumieniem - chyab od tak wyedukowanego i pilnego ucznia tyle moge wymagac wkoncu to szkola srednia - napisalem ze sie NIE DA wiec mnie zastanawialo jakim cudem w takim tempie je zmieniasz. Nawet jesli masz cudowna myszke z klawiszami odpowiadajacymi f1 f2 - nie wytlumaczysz jakim cudem jednoczesnie zmieniales i ss i might ringi a na 3 ostatnich mobach zmianiales obie rzeczy niemal rownoczesnie - pomijajac fakt przytoczony przez jednego z komentatorow dotyczacy ostatniego moba i zmian ss i ringa... .

wiem
Wiem - zaraz cos wymyslisz i odpiszesz.
I chodz nikt ci niczego nie udowodni... to kazdy kto film ogladal bedzie wyciagal swoje wlasne wnioski.

Jest taka regola i powiedzonko "okham's razor" - ze najprostrza interpretacja i rozwiazanie jest najczesciej sluszne... Uzywanie bota czy super umiejetnosci, super zgranie i wielofunkcyjna myszka i zapewno cos tam jeszcze...
Czytelnicy posta sami to ocenia

Ah... i na koniec - komentuje wiele postow - nie moja wina ze trafiaja sie tez i twoje lub ciebie dotyczace. Lubie je komentowac bo bawi mnie to w jaki sposob na nie odpisujesz i z jakim zacietrzewieniem sie wiecznie tlumaczysz... .

Pozdro for all
stary 03-10-2007, 17:11   #18
Bati~
Guest

Domyślny

Az zaluje, ze nie zapisalem jak Soulmann pisal, ze ciekawe czy bedziecie sie czepiac ze ma bota... zal mi was bez kitu. Myslicie ze kazdy kto umie grac odrazu jest botterem ?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 17:14   #19
Soulmann
Zbanowany

Domyślny

Powiem tak, mógłbym ustosunkować się do Twojej wypowiedzi, Dark Archeon, ale w przeciwieństwie do Ciebie (kilka postów wyżej napisałeś "EOT", a teraz znów dajesz.. ekhm, zabierasz głos) dotrzymuję słowa.

Dodam tylko, że Djinn Blade ma więcej defa niż tempest rod, resztę wywnioskuj sam, ewentualnie niech pomogą Ci koledzy.

EDIT: Popracuj proszę nad ortografią, bo błędy które robisz naprawdę gryzą w oczy. Ewentualnie zainstaluj sobie firefoxa, będzie Ci podkreślał słowa, w których raczysz popełnić gafę.

Ostatnio edytowany przez Soulmann - 03-10-2007 o 17:16.
stary 03-10-2007, 17:33   #20
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Powiem tak, mógłbym ustosunkować się do Twojej wypowiedzi, Dark Archeon, ale w przeciwieństwie do Ciebie (kilka postów wyżej napisałeś "EOT", a teraz znów dajesz.. ekhm, zabierasz głos) dotrzymuję słowa.

Dodam tylko, że Djinn Blade ma więcej defa niż tempest rod, resztę wywnioskuj sam, ewentualnie niech pomogą Ci koledzy.

EDIT: Popracuj proszę nad ortografią, bo błędy które robisz naprawdę gryzą w oczy. Ewentualnie zainstaluj sobie firefoxa, będzie Ci podkreślał słowa, w których raczysz popełnić gafę.
Haha . Racja ma wiecej defa - a co szedles zbloczyc ghazbarna? Poza tym def broni 1h nie jest liczony do wspolczynnikow tylko liczy sie def tarczy + bonus defa z broni jesli jakowy daje. Djin ma +2 tyle samo co zwykly mystic blade i spike sword. Zreszta to i tak nie ma praktycznie znaczenia, bo czy dostaniesz 2000 od ghaza czy 1999 to praktycznie zadna roznica, przy twoim skilu shiedinga sumaryczny def +2 w ta czy w druga ma znikomy wplyw na otrzymywane hity. Wiec daruj sobie te argumenty i wez sie nie osmieszaj chlopczne.
Zal...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania