|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Gdzie mogę expić sorcem na 24 lvl 25 mlvl? Rotwormy na Fibuli fajny exp ale ciągle to samo, blech. Cyklopy nudne i zero zysku, więc gdzie? Myślałem o Isle of the Kings, ale nie dam rady pokonać dsów żeby mieć dostęp do statku.
@Down: Kopalnie od dłuższego czasu są oblężone przez knightów P.S. Amazon Camp też jest Oblegany Ostatnio edytowany przez Capality - 29-09-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na tym lvl sorcem expiłem w DC, ale to był świat non-pvp i nie wiem, czy na pvp nie będzie tam dużo pk. Spróbuj też w okolicach Ghoul Room (tam jest quest na garlic necklace i clube ring) chociaż tam jest trochę niemrawo... A jeśli chodzi o drogę do DC idź przez Outlaw Camp omijając GSa i bandę tarantuli. Po drodze możesz spotkać Huntery i jeśli masz z nimi weź kilka Gfb (ja zawsze brałem bp do DC i zabijałem huntera na 2 hity za około 75, ale wtedy to była Tibia 8.0 a sorc był silnijeszy)...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() @UP
8.0 jest teraz, może chodzi ci o 7.9 ^^ Na DC jest ciężko, nie wiem czemu ale bandyci leją mnie mocniej niż cyklopy @Edit: Dobra, na razie spróbuję sie wbić na kopalnie, załóżmy że wbiłem 27 lvl co wtedy?? @Down: Czytałeś ty kiedyś tamten temat? Tona spamu i odpowiedzi tylko na nieliczne pytania Ostatnio edytowany przez Capality - 30-09-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() *Capality
Nie mogles napisac w przyklejonym temacie? Wy wszyscy musicie byc, az tak oryginalni i miec 'zfoję topiki'? Cap~ to nie odnosi się tylko do Ciebie, ale takze do wszystkich, ktorzy robia tego typu tematy: 'mam xx i nie wiem gdzie expic'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Pińczow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Warrior Guzbi
Profesja: Sorcerer
Gildia: Noobów
Świat: Astera
Poziom: 47
Skille: 8/6
Poziom mag.: 44
|
![]() Wbijasz 27lvl, zakładasz Wand of Dragonbreath lub WoCE jeśli chcesz wiecej expa mieć, idziesz na guardy i sumujesz 2 monki i jedziesz
12:50 Cair Lera [6]: hej co zrobic zeby chodzic szybciej |
![]() |
![]() |