|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio spieprzyl mi sie program gadu gadu :/ Ja widze co ktos pisze do mnie ale oni nie widza jak ja odpisuje :/ tak jakby moje wiadomosci nie dochodzily do nich wogole :/ Restart gg/ kompa / reinstalka gg nic nie daje jakies rady ??
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Miałem niedawno ale na odwrót. Nie widziałem, co kumple pisali, ale oni widzieli co ja pisałem. Po kilku minutach przeszło...
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Też miałem taki problem kiedyś. Zdaje się, że przesyłałem jakieś łańcuszki albo linki do czegoś, nie pamiętam. Oto odpowiedź na moj problem jednego z tutejszych forumowiczów.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Zainstaluj Tlena i nie bedziesz mial problemow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Tuba idioto to jest problem gg (servera) i ja tez mam tak od kilku tygodni ;/
![]() |
#6 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Za przesyłanie łańcuszków powinien być ban dożywotni. A debilowi, który je wymyślił, powinno się urwać jaja.
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 10-01-2009 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Cytuj:
Pisze to co wiem, kiedys tez takie cos mialem dosyc czesto ale zainstalowalem tlena i nie mam z nim problemow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
To sie do tlen
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hehe Qras, ale ty jesteś fajny
![]() To jest coś w stylu bana, a za co to nie wiem. Mija z czasem, kilka razy tak mialem.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... Ostatnio edytowany przez Irons - 01-10-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |