|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() wprowadziłeś nieprawidłowe hasło lub account number.Jest druga możliwość mogli ci schackowac konto i zmienili ci password w tedy musisz dac na account lost wpisac numer i nazwe postaci pozniej zaznaczasz to co ciebie dotyczy i wysyłaja ci na e-maila i wysyłają ci password reszte sobie poczytasz o chakowaniu gdzie indziej bylo juz wiele takich tematów...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() ale to sie dzieje odrazu po załozeniu konta odrazu !!!
Załozyłem drugie zebu sprawdzici i tte z niemoge sie zalogowac! nawet nie zdazłyem zrobic postaci wiec tyo cos innego tylko co? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() yyyyyyy o ile sobie przypominam to przysylaja haslo z kropka na koncu. nie wpisuj tej kropki... moze zadziala.... podpowiedz moze glupia ale trzeba wziasc kazda ewentualnosc... i popatrz dokladnie jaki masz numer i jakie masz haslo i BRON boze nie podawaj ani jednego ani drugiego na forum...
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() ok juz jest zrobiłem, poznei jnapsize co było.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() gdzie ty sie chcesz logowac skoro nie masz zalozonej postaci?Musisz zalozyc postac : P