|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
|
![]() Czy oplaca sie robic questy 35 paladynem, aby dostac sie na wyspe Nargor?
Chodzi mi o to, czy exp na tej wyspie bedzie lepszy od tego ktory moge znalezc np na malpach/tomach. Jesli nie to nie chce tracic kasy/czasu na mozliwosc dostania sie do wyspy, na ktora i tak nie bede plywal. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() Na Nargor wbiłem większość lvl'i swoim sorcem i widziałem tam przeważnie palladynów, na 50+ lvl'ach. Było to przed update, nie wiem jak jest teraz. Z moich spostrzeżeń i porad kumpli, muszę ci powiedzieć, że na małpach masz troszkę mniejszy exp, ale dużo więcej kasy, na tombach też jest przyzwoicie. Jedyne plusy piratów to wg mnie te, że jest tam mało pk (komu by się chciało robić tego questa, żeby PK?), lecą itemy do addona (w tydzień porządnego expa stać Cię na szabelkę) no i jest skrzynka pocztowa. Ja poradziłbym Ci nie robić tego questa do czasu, aż znudzą Ci się PK na tombach, bądź też będziesz potrzebował itemów do addona. Szczerze Ci mówię, że na małpach/tombach jest bardzo podobny, jak nie lepszy exp.
To są moje spostrzeżenia i nie wszyscy muszą się z nimi zgadzać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gogi pierozek
Profesja: Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: Guardia
Poziom: 38
Skille: 13/23
Poziom mag.: 40
|
![]() Moim zdaniem zdecydowanie oplaca ci sie wykonac misje na piraty.Paladynem powinienes tam wyciagac sporo expa/h bez praktycznie zadnego waste a i loot powinien byc zadowalajacy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Poznań :)
Stan: Początkujący
Imię: BeReTToN
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
|
![]() Ta. Na tym poziomie doswiadczenia powinienes dac rade na +1. Na wyzsze poziomy raczej wchodz tak kolo 50~ lvl. Radze zajac pietra +2 i +3 i tam robic petelke. < zwykle respi sie juz wtedy all. btw ja osobiscie zostalbym na banucie do 50+ < ja tak robilem> expiac od 35 do 50 zarobilem kolo 500k.
![]()
14:23 Kraut Krokodil [14]: sie troche balem do Ciebie pisac bo ty taki boss |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
|
![]() Zrobiłem prawie cały quest i utkwiłem na misji z Sandra. Co z nia trzeba zrobic? Ciągle pisze ze mam za malo pieniedzy...
|
![]() |
![]() |