|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od dawna jestem szczęśliwym posiadaczem przeglądarki Mozilla Firefox i mam z nią mały problem. Ma ona przydatną funkcje "Zakładki" gdzie można wpisać stronkę i klikając tylko na jej ikonkę można wchodzić na tą stronę. Zawsze zakładam nowy folder na wszystkie zakładki, ale mniej więcej raz na tydzień owy folder po prostu znikał razem z zakładkami podstawowymi. Od czasu nowego komputera coś takiego mi się nie działo, aż do dzisiaj. Czy jest na to jakiś sposób po za ciągłym robieniem nowych zakładek?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Radziłbym ci napisać o tym na jakimś forum poświęconym FF. Tam na pewno pomogą ci bardziej niż tu.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() No cóż, raz miałem tak, że co tydzień resetował mi się tak jakby cały Firefox, skórka wracała do standardowej, czyściły się wszystkie zakładki, etc. ale jakoś teraz nie mam takich problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Mi sie tak dzieje jak mam wlaczonego w tle FF i nagle wyciagne z kontaktu wtyczke , ale tylko 2 razy tak mi sie zdazylo xD
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Upewniaj się, że masz zamkniętego ff (i wszystko co z nim związane) kiedy wyłączasz komp. oraz po prostu wrzucaj se zakładki do pliku, a jak Ci się wyczyszczą przywracaj je z tego właśnie pliku... A na przyszłość zajrzyj do przyklejonego tematu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale mi nawet znikają te podstawowe zakładki jak "Najnowsze informacje" i "Rozpocznij przygodę".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() bookmarksy ci sie kasuja. Firefox robi troche backupow bookmarkow. Wchodzisz w :
C:\Documents and Settings\Nazwa uzytkownika\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\18mqyymf.defaul t(albo inne takie cyferki i literki\bookmarkbackups I takiego backupa nazywasz: bookmarks i wklejasz do wczesniejszego folderu. No i wszystkie ustawienia powrocily ^^ @down: np, czasem mi tez sie tak robilo to trzeba bylo sobie radzic ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 05-10-2007 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też tak czasami mam. Ja sobie za każdym razem gdy dodam nowa zakładkę robię kopię zapasową pliku zakładek.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() A ja mam chyba jakiegoś dziwnego Firefoxa O.o Żadnych problemów z zakładkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Donas@
Same here. Ja tam nie mam w ogóle żadnych problemów z tą przeglądarką ^^' Emcess. |
![]() |
![]() |