|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Co o tym myślicie?
Link: http://www.cafepress.com/cipsoft Zapomniałem o moim zdaniu: Na początku myślałem, że to coś w stylu, kup itemy za rl cash. Ale włączam i jednak nie. Patrze różne, duperele. Więc pewnie im kasy zaczyna brakować, albo chcą więcej. Bo ceny według mnie trochę drogie jak na takie rzeczy. Osobiście bym nie kupił, ale znam ludzi co pewnie kupią...
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 08-10-2007 o 16:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Pomału im zaczyna od*******ać xd? To chyba jakiś joke ... albo hmmm może kasy im zaczyna brakować albo chcą zrobić jakiś mega interesik xd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 21$ za zwykly t-shirt.... rooooootfl
I tak te wszystkie przedmioty sa obciachowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Dzieci kupią 12 letnie .. a drogo jest tylko dla nas dla tych "innych" krajów to ceny przystępne są ... poza tym bym się wstydził w czyms takim wyjść ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() To nie są ceny przestępne dla innych krajów
Widać, że nigdy nie byłeś za granic podać ci ceny produktów spożywczych za granicą w hiszpani na wyspie(wiadomo, że na wyspie ceny zawsze są droższe) Puszka fanty, mirindy, coli, pepsi-0,40€ Bagietka - 0,45€ joghurt pitny 1€(przyznam, że jughorty mają pyszne) Chleb razowy świeży - 2,50€ 4 pomarańcze(duże) 2,39€ Japonki(chińskie)- 10€ Japonki quick silvera - 27€ Spodenki hawaii(fajne wzory) - 18€ Koszulki z fajnymi wzorami - 12€ Badziewne - 7€Sami widzicie, że u nich 1€ to nie jest nasze 1zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
|
![]() Chyba se kupie koszulke bede mogl sie po miescie wozic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() spodenki quicka podawałem badziewne ;D
a firmowe dochodzą do 70€, to prawda ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Za granicą zarobisz 5funtów/h na jakimś zmywaku a co dopiero na wyższych stanowiskach .. ludzie jadą pomidory do holadni zbierać na 3 miechy i jak przyjadą to mogą sobie samochód z salonu nowy kupic .. a u nas na szparagach płacą 3zl/h o.0 takze sorry ...
ps. dodam ze 5,05funta brutto jest to minimalna płaca za 1h w Angli . Kurs ~ 5,5zl Ostatnio edytowany przez Lexii - 08-10-2007 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() brutto......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Coraz więcej ludzi zaczyna rozumieć że tibia sux i nie kupują PACC i muszą zdobyć skądś kase...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() OMG ROTFl cipom chyba zupełnie odbiło
![]() Za jakiś głupi dzienniczek $8.99 a za podkładkę pod myszkę $12.99 Jedyne co mi się podoba to kubki. A co do tych T-Shirt to można sobie wydrukować obrazek na specjalnym papierze i żelazkiem przykleić. Albo Loot Bag też jest zajebisty. Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 09-10-2007 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() "There is no RL..."
"Leave!" Haha, mocne. ![]() @down Panie, jakby mi kasy nie było żal to kupiłbym se "Leave", "There is no RL..." lub "Lootbaga". ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-10-2007 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Taa,jak bym spotkał takiego debila w koszulce tibii to bym mu(cenzura) jebnął bańkę na mordę.Trezba być maniakiem żeby takie coś kupic
![]() |
![]() |
![]() |