|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Witajcie
![]() Oto przedstawiam Wam galerie moich itemkow: Power Sword ![]() Ten mieczyk na sterydach troche urusł, za duzy mi wyszed ![]() Tutaj mamy wspanialy postrzepiny, miecz bogow z planaca rekojescia ![]() Ten dalem na niebieskim tle bo na ruzowym (?) zle wygladal ![]() ![]() a ten moj ulubiony... MAJ PRESIES ![]() a ten dla naszych brazylijskich kolegow za oceanem ![]() aha.. ktos mi powie jak dobze cieniowac? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Obrazki ładne, najbardziej podoba mi się ten drugi. Chyba najgorzej ci wyszedł czwarty( na niebieskim też nie wygląda za dobrze
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zagan - 31-10-2004 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Power sword - do dupy
Mieczyk na sterydach - ladny, ale zle wycieniowany i spieprzyls ie przez jpga~ Mieczyk bogow - calkiem calkiem, troche za mocno wyszczerbiony...No i cieniowanie, tyczy sie wszystkich twoich obrazkow~ Reszta jest juz beznadziejna~
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ładnie, nie zgodzę się z UP, drugi kiepski, nie dlatego, że duży..te kolce inaczej bym zrobił...
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 31-10-2004 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() No niewiem czy kiepskie.
Przynajmniej część jest cool ![]() Rób tego MORE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i tak ma byc!
![]() ale przyznajcie sie, jak na 1sze i jak na PAINTa to calkiem nie zle? ![]() nie chcialo mi sie z PSP i w photoshopie bawic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() nie podoba mi sie ostatni i to ze wszystkie poprzednie sa baaaaaaaardzo podobne
ale i tak Gratz
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tineloze
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Moim zdaniem rysunki te są nawet fajne ale mogłbyś nad nimi popracować
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Nie rozumiem takich ludzi...
Jeśli twierdzisz, że są kiepskie to po co je zamieszczasz?? Ja tam takich żartów w style 10 latków nie kapuje...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nie zapisuj w JPGu takich małych obrazków. To niepotrzebne, a tylko obrazek psuje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Umiesc wersje GIF, to ocenię (a jest co!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() oo Khan napisal w moim temacie :O
![]() BMP: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak znajde odrobine czasu to zamieszcze GIFy, bo narazie sie ucze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() O. Teraz moge oceniać:
Broń 6: (mi to na szpadę wygląda) - nie podoba mi sie. Broń 5: Dziwny mieczyk. Trochę rękojesc za krotka. Ale bardzo ładnie wykonany i bardzo ładny cień. Broń 4: Fajne efekciory. Serio - ładnie wykonane. Sam miecz słabszy, ale całokształt ok. Broń 3: Bardzo fajne. Ciężko mi zinterpretować co to jest (j/k), ale fajnie wykonane. Ładne postrzępione ostrze. Broń 2: Szkoda, że takie duże. Troche sprawia wrażenie futurystycznego miecza. Bardzo ładna rękojesc, fajne ząbki przy ostrzu. Broń 1: Troche dziwna rękojeść i garda. Ale ogolnie ten mieczyk mi sie najbardziej podoba. Fajne błyskawice, krew na ostrzu. Widać ze ten mieczyk ma swoj charakter. Generalnie bardzo fajne grafiki. Twórz dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeeaa Dzieki Katani.. e Khan (mam nadzieje ze Cie nie urazilem? bez obrazy
![]() Szpada ma prawo Ci sie nie podobac bo robilem ja dla tak zwanych JAJ ![]() Tak naprawde to z tymi cieniami to iprowizowalem bo nie mialem zielonegopojecie jak sie takowe robi, to moje pierwsze pixel arty, zawsze bawilem sie w PSP i w PS w troszku wieksze zeczy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |