| 
 | |||||||
| Notki | 
| Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  08-11-2007, 07:36 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 05 2007 Lokacja: Wrocław Posty: 10 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kijek'Ed Profesja: Knight Gildia: Elegance Dreamers (ED) Świat: Selena Poziom: 8 |  Rodzina Elegance Dreamers "ED" [Selena] Witam, jeżeli chcesz dołączyć do zupełnie nowej rodzinki na selenie (sorry gildia Dreamers z secury nie widziałem tej nazwy  ) Wspólne hunty, skillowanie i robienie questów to tylko początek  A może chcesz poznać ciekawych ludzi??  Jeżeli nie zraża ciebie gra od początku to pisz. Narazie to mały lvl ale to dopiero początek. Mile widziane wszystkie profesje.Nick Powininen wyglądać tak: Nick'Ed np.Xxxx'Ed Pisz do Leadera: Kijek'Ed albo na gadu:8560543(zawsze nie widoczny)lub do innych członków rodzinki  (ale najlepiej ze mna) Lista Członków: Kijek'Ed Night'Ed Yhy'Ed -Imie na rl [ ksywe ] -wiek -jakie chary miales NICK I VL - NIE PRZYJMUJE NOOBOW !! -jaka prof bys preferowal -co mozesz dac od siebie dla rodziny (jaki jestes.. co oferujesz ) -czy masz kumpli na selenie (mozliwosc zalatwienia kilku p steow etc..lub protekcji ) W takim razie o sobie  -Konrad (Konradzik) -14 -Miałem 45 ed ale acc deleted (bo hack był i 3 ban  ) -Nie mam zaczynam dopiero grać na tym serverze Ostatnio edytowany przez konradzik93 - 08-11-2007 o 20:23. | 
|   |   | 
|  |