|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
|
![]() I żeby nie było że PLAGIAT
Cytuj:
Regulamin: 1. warunki: -2 pierwsze ciekawe postacie które dadzom swój outfi zostają wybrane do walki. -postać musi mieć Nick ,Profesje oraz dać krutki opis postaci -Muszą dać Outfit w przynajmniej 12 pozach (stojących) i (chodzących). 2. Podczas robienia Gifa można ustawić się w kolejce. 3.Prosze nie wysyłać linków i postaci na pw. 4. U dołu będe wpisywać pary kture będą ze sobom walczom. 5. Arena będzie zawsze wklejana pod parą 6.Wygrana będzie losowana.ale nie bedzie tak ze ktoś dał wiencej all a ktoś mało i ten kto mało dał wygrywa. 7.Są 4 grupy a,b,c,d. 8. Zwycięzca przechodzi dalej. (Do pierwszego Gifa potrzebuje maga i knighta. Puźniej już nie będe wymagał określonych profesi.) Grupa A: Gargoin- alchemik i mag (vs) Krolon- Wojenny mag( Czy morze być Palladyn ale nie taki z tibi tylko bardziej z diablo) (udało mi się linka zamieścić) klik Krupam- mag (vs) ?????? (z tymi gwiazdkami będzie mały problem, ale spróbuje zrobić to.) @2 down Ja też jestem Dyslektykiem więc mam prawo pisać z Błędami. Arena jest niby źle obmyślona to poczekaj do gifa. A umiesz czytać ? ile robiłem tamtego gifa ???? (1 godz.) Ostatnio edytowany przez Complit - 17-10-2007 o 20:44. Powód: ll |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Do drugiej pary, chyba że przyjmiesz mnei jako rycerz, albo mag
![]() Nick: Gargoin Prof: Alchemik (mistrz mikstur) Opis: Jeho ojciec był rycerzem i nauczył go walczyć mieczem i strzelać z łuku. Jednak on woli mikstury (czyt. alchemie) Out: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Po pierwsze, załatw sobie słownik, worda, lub mozille...
Bo twoje błędy są tak rażące, ze nawet Ja (dyslektyk) je zauważam. Po drugie, plagiat czy nie plagiat, mimo to żerujesz na cudzych pomysłach, czego ludzie nie pochwalają. Po trzecie, widziałem już próbke twoich umiejętności i z tego co tam widziałem to w robieniu gifów jesteś, hmmm, FATALNY? Po czwarte, toż ta "arena" nie dość że źle obmyślona, to jeszcze źle poskładana... Po piąte, skąś ty sie urwał? Pierwsza doba od kąd wracam na forum, a ty mi sie żucasz w oczy bardziej niż Lolny przez całą swoją kariere. Lepiej zrezygnój puki czas.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 14-10-2007 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() profesja Wojenny mag!!!
name :Krolon ![]() opis: No coz byl chlopem ale poszedl na wojne i zrobini zniego wojownika, a w wolnych chwilach uczyl sie magi;p
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 14-10-2007 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Złgaszam sie
![]() Nick: Krupam Profesja: Mag Walka: Wszystkie ataki Sorcerera(głównie SD, Great Energy Beam i UE) ![]() Out: ![]() Ukryty tekst:
Przyjmij plz! PS: Przy czarowaniu są na nim czerwone gwiazdki, bo Krupam jest czystym ZUEM!!! PS2: Formułka do bomby energetycznej to Exevo Gran Mas
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 19-10-2007 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzą płynie i trawa jakoś się tak porusza... ale... z... przykrością musze powiedzieć... PODOBA MI SIĘ! XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() TA ZIEMIA WIBRUJE!!!!
6/10 te postacie mają zajebiste tempo biegu ile to jest 500m/1h?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Btw, piękny angielski. Polski już pomijam...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Rób dalej. Podobają mi się te tematy ;P
![]() Aha i jak masz dysleksje to nie zwalnia cie to od pisania błędów. Ja też mam i jakoś sie staram ;P |
![]() |
![]() |