|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2008
Lokacja: Z nienacka
Imię: Cell Dranek
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 84
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Cześć
![]() SISGL Warining: Can't create a new surface. Out of video memory. This program will exit. Karta graficzna tego lapka to SiS 650. Nie mam pojęcia ile to ma ramu.. Ktoś ma jakiś pomysł może jak mogę sprawić żeby działało na pełnym ekranie? ![]() Wiem, że napewno jest to do zrobienia bo kiedyś chodziła mi na pełnym oknie. Proszę o szybką pomoc i z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() tak jak i numerek przy wersji tibi zmienia się na większy tak samo zmieniają się cyferki przy wymaganiach graficznych. Dlatego to, że kiedyś grałeś na pełnym ekranie nie oznacza wcale, że będzie tak samo w teraźniejszości/przyszłości. Ba, niebawem to w ogóle Ci na tym laptopie się Tibia nie odpali
Ostatnio edytowany przez KoXiS - 24-09-2009 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2008
Lokacja: Z nienacka
Imię: Cell Dranek
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 84
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() no właśnie mam direct x5 i myslalem zeby zainstalowac x9, zainstalowałem ale nie moge wybrac go jako głównego silnika w opcjach.. a na full screen to chyba nie za bardzo bo i tak malo widac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() To że zainstalowałeś directX 9 to nie oznacza, iż twoja karta graficzna jest przystosowana pod nią.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() karta graficzna na pewno nie obsluguje DX9.
Zaznacz w ustawieniach graficznych ->Advanced->Don't Stretch/Shrink game window. Nie wiem czy to pomoze, ale mozna sprobowac.