|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam problem...mam 14 lat, i znam taką jedną dziewczynę. Chce z nią chodzić. Znamy się 7 lat, przyjaźnimy 3. Sama mi powiedziała że jesteśmy przyjacółmi i nie chce chodzić ze mną. Spotykamy się ,g adamy itp. CO MAM ZROBIć BY ZE MNą CHODZIłA?!
@edit Pytałem się...nic nie działa na nią, pomóżcie plx! Ostatnio edytowany przez ZakochanyPan - 14-10-2007 o 17:44. Powód: ... |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zajrzeć do słownika
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro powiedziala ze nie bedzie z Tobą chodzic to masz chyba problem z głowy
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Dodaj ją do VIP List i oznacz ją serduszkiem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A ja nie mam kalendarza. Bo jak chcę sprawdzić datę, to patrzę na tak idiotyczne tematy jak ten, i po dacie dołączenia lusera co temat założył odgaduję dzisiejszą...
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ale ona mówiła ze sie jej podobam
wiece jaka z niej laska?! ma srednia 5,56 cycki super, dupa super i nie chce help plx |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moze po prostu jestes brzydki? Nie kazdy pieknym sie rodzi...Life if brutal
![]()