|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2007
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Niegrający
Imię: ELO ELO
Profesja: Druid
|
![]() Witajcie mam 17 palla, skille 50/34 6mlvl. Wydaje mi sie że jest on bardzo słaby... Jak myslicie isc expic czy skillowac ? A jezeli skillowac to do jakich skillow ? Jakie skille powinnienem miec na tym lvl ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Trzeba bylo poszukac, wedlog mnie temat do usuniecia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Up Po co sie wogole wypowiadasz jak nie masz zamirau pomoc? moze sam jestes noobem i nie wiesz?
Wracajac do teamtu to na 17lvl masz skile przecietne wiec albo mozesz tylko bic lvl i skile same beda wpadac albo skilowac do MIN 75!=),ja polecam poskilowac bo potem bedzie ci sie o wiele przyejmniej expic a chyba o to tutaj chodzi=) |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Exp do oporu, aż będzie cię stać na efektywny train. Wtedy będziesz mógł się zająć skillami, o ile będziesz mieć za słabe (tzn. nie będziesz mógł efektywnie expić).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Po trochu popieram słowa rippera, lecz nie do końca. Expić do oporu, a skille w dupe pocałować. Na 9lvl przestałem trenić z skillem 33, już mi się znudziło. Obecnie mam 51lvl i 74 dist (gdyby nie 5 dedów, podejrzewam, ze byłoby lepiej?), i zadaję takie obrażenia, że większych nie potrzebuję.