|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Cześć. mam takie pytanie (skierowane głównie do osób doświadczonych i znających się na rzeczy).
Przypuśćmy jest taka sytuacja: Zakładam stronę, wprowadzam na niej konkurs sms i przewiduję nagrody (jak ma to miejsce na tibia.pl). Konkurs zakończony, wysyłam wcześniej zakupioną przez siebie nagrodę zwycięzcy. Czy takie działanie jest niezgodne z prawem? Czy na prowadzenie takie rodzaju konkursów potrzeba mieć jakieś paiery, zezwolenie? @DOWN tzn. jak rozliczenie z zysków? Przeciez przy wysyłaniu sms jest już 22% VAT, więc ty dostajesz opodatkowane pieniądze. Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 17-10-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bandyci chodza po ulicach i śmieja sie calemu swiatu w twarz a ty sie o takie gówno pytasz ?
Nie jestem specem ale chyba nie trzeba zadnych pozwoleń, a rozliczenie z zysków to chyba swoja droga juz.
![]() |
![]() |
#3 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Wszędzie mówicie: prawdopodobnie, chyba itp. Chciałbym usłyszeć zdecydowane i pewne NIE lub TAK osoby na tym się znającej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |