|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Mam pytanko, a mianowicie szykuję się do kupienia nowego kompa i będę miał tam na pewno Vistę.. nie opłaca się zmieniać systemu na XP gdyż chcę mieć oryginalny system a niedługo pewnie nie będą już wprowadzane aktualizacje na XP'ka... i Chciałem się dowiedzieć czy Tibia będzie chodziła na Viście? Z góry dzięks za pomoc.
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedawno wyszła wersja Tibii na Viste. Zobacz na Tibia.com.
@edit Cytuj:
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 18-10-2007 o 00:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ooo... no to sweet ^^ dziekuję za szybką odpowiedź.
![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |