|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2007
|
![]() Witam ! Szukalem w szukajce , ale nic nie znalazlo :/ , chodzi mi o to , ze zamiast linka wyslac koledze , to przypadkowo ( bo mialem otwarte okienko z channelem RL-CHAT ) , wyslalem na RL-CHAT :/ , i mnie oczywiscie musial ktos sprzedac , a smialem sobie z kilkoma kolesiami , i wyslalem linka do smog.pl , a wiem ze jakos sie mozna odwolac od bana , pytanie jak ?
Do kogo mam napisac o to odwolanie , bo nie mam zielonego pojecia :/ Prosze o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Oj, pomyliło Ci się? Twój pech. Raczej nie ma szans, aby odwołali bana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A jak myslisz ?
![]() Jest napisane , ze przy moim banie mozna sie od niego odwolac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Pisać pisze. Chcesz to próbuj. Z takim linkiem wątpie żeby CI sie to udało. Żebyś jeszcze wysłał link do supported fansite, a nie org.pl to byłoby inaczej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Awesome Sikor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anima
Świat: Nebula
Poziom: 143
Poziom mag.: 73
![]() |
![]() @ Kiterso
Miałem podobny przypadek gdyż wysłałem na forum (W ![]() Po około 30 minutach w My Account pojawił się ładny czerwony napis iż moje konto zostanie usunięte (trzeci ban).. No więc napisałem na e-mail Support Team odwołanie i co jest bardzo nie typowe..zamienili mi warna zamiast bana twierdząc, że się bardzo dobrze wytłumaczyłem (O.o).. A więc teraz co możesz zrobić (przypuszczam, że powód twojego bana to "Advertisement not releated to the game"): - wejdź w "My Account" -> "Criminal Record" -> "(ban, o który Ci chodzi)" -> "Complain" (tutaj możesz tłumaczyć się GM-owi, który dał Ci bana, a jeżeli tej opcji nie ma to znaczy, że GM nie dał Ci takiej możliwości <peszek>) Jeżeli pierwsza opcja nie zadziała to robisz następującą rzecz: - piszesz e-mail na [email protected].. E-mail powinien zawierać powód z jakiego piszesz, twoje usprawiedliwienie itd.. Nie zapomnij o formułach grzecznościowych i podpisie tj. nick (ewentualnie serwer).. Mam nadzieję, że się uda i następnym razem będziesz bardziej uważał.. Pozdrawiam!! Ostatnio edytowany przez Regusek - 17-10-2007 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Tak naprawdę to bana nie dostałeś za link, ale za to, że smog.pl jest chvjowy, bo 70% materiałów na nim to cycki Ewy Sonnet.
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @ Regusek , dzieki za pomoc , e-mail'a juz napisalem , teraz czekam na odpowiedz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |