![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Otóż cała historia zaczęła się od tego, że pewnego grudniowego dnia 2007 roku postanowiłem zrobić porządek na półkach... No i tak przeglądając wszystkie rzeczy dostrzegłem zakurzone pudełko z grą IceWind Dale 2... Postanowiłem więc, że przejdę ją jeszcze raz... Zainstalowałem ją i wszystko szło dobrze, aż do momentu gdy doszedłem do fortecy goblinów w pierwszym rozdziale...
Wtedy to systematycznie co jakiś czas pojawia się błąd pliku Cstore.cpp w linii numer 200... Czy istnieje jakis patch lub cokolwiek, co naprawia ten błąd? Bardzo proszę o odpowiedzi... (aha, dodam jeszcze, że grę przeinstalowywałem już kilka razy, nic to nie daje) Z góry dziękuję..
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może płytka jest zarysowana? Ewentualnie zawsze możesz pobrać sprawną wersję z torrentów / eMule / peb.pl / itp...
@Down: No to nie wiem... może masz błąd w systemie? Wiem, ze każdy, kto się pyta stara się tego uniknąć, ale format może pomóc... ; )
Ostatnio edytowany przez <.< - 06-12-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Płyta na zarysowaną nie wygląda... A co do tego pobrania to właśnie pobrałem nową wersję (nie z peb.pl lecz z darkwarez) no i dalej to samo =/