|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Witam, Pisze odnośnie Filmu którego dzisiaj sobie ściągnąłem przez rapidshare.com w kilku Rar'ach, Po rozpakowaniu miałem plik o takiej nazwie (Resident Evil Extinction .PROPER TS XViD-20th) Który wazy 700Mb i nie wiem czy trzeba jakiegoś specjalnego programu, czy kodeków aby go odpalić.. ? Próbowałem dopisywać końcówkę .avi itp. ale nic nie pomaga.. z góry Dzieki za pomoc.. ;]
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ale gdzie to rozszrzerzenie...? [quote]Trzeba było kupić, albo wypożyczyć, złodzieju ;
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zacznij wypakowywac pierwszy rar, to reszte wypakuje.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Poważnie.. ? Jakbys widzial to rozpakowalem ten film, ale mam pusty plik podpisany "Resident Evil Extinction .PROPER TS XViD-20th" ... Wiem ze końcówka oznacza jakość filmu, czyli że nagrywana jest w kinie i dzwiek z podlaczeniem do audio, ale jak zmienie nazwe na .avi to w czasie wlaczenia przez bestplayera czy tam innego pisze "zamkniete" lub "cannotrender to file" ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Myślisz że jak dopiszesz do tytułu filmu końcówkę .avi, to przekonwertuje on sie na avi bez niczego? ^^
|
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() srogle a nie google, ściągnij se takie programy jak divx, subedit player, oraz kilka z kodekami do odtwarzania filmów nagranych kamerą, są takie, i otwieraj ten plik każdym z nich bez podawania rozszerzenia, program sam powinien odgadnąć rodzaj pliku, jeśli nic nie zadziała to cie w h... zrobili.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() W sklepie/wypożyczalni nie miałbyś tego problemu. Zapraszam do odwiedzenia takowych.