|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Na którym lvlu moge isc na Złówie knightem. W tej chwili mam 15 i nie wiem czy juz dam rade... mlvl mam zaraz 2 wiec uh-uw nie ma... :-(
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Zeby dłuzej poexpic wystarczy 40 lvl, a jesli na upartego to 30 ze skillami 75(?) i troche uhów, na twoim lvlu nie da rady tam, chyba ze 1 dla sportu.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ciekawe, że ja na 25 ze skillami 60/60 expiłem spokojnie i bez waste (powierzchnia) ;o
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() 35 lvl, skile 55/55, na kilku h huntu schodził ledwo bp mf.. Siedziałem głównie na -1 czasami zapuszczałem się w respy blood crabów ale był lekki hardcore jak były 3 ;dd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nargan
Profesja: Knight
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42
Skille: 74/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ponieważ nie chcę zaśmiecać forum, a pytanie mam dość istotne zadam je tutaj.
Czy pall 30lvl+ skills 74/54+ może chodzić na żółwie i dobrze na nich expić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() A co zaszkodzi pojsc sprobowac? Pasc nie padniesz, a zobaczysz jak sie na nich czujesz. Zolwie sa wolne... A zaby za to nie ;P. Wedlug mnie dasz rade.
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
@down: robienie 70/70 na 20 lvlu na tibii 8.0 ... gz pomysłu...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 16-10-2007 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
@ktoś tam wyżej Tak... Palem to świetny pomysł expić na żółwiach >.> @Topic 20 lv+, skille 70/70, 4 mlv. I hunć powierzchnie do około ~30 może ~35 lv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: /.\ -.-
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 70
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Na zolwiach jak sie wbijesz w dziure z mocnym respem to i nawet mojego 70 najta 81/78 potrafily zjechac troche i trzeba bylo walic po kolei.Ale pall powinien ladnie dac rade tylko uwazaj na mocniejszego respa bo jak cie dopadna to mf i vita albo uh niezbedne.Osobiscie polecam je bo wbilem tam wiele lvl wieloma harami i kasa nawet good jak sie postarasz i posiedziosz tam dluzsza chwile a exp tez ujdzie da sie nabic lvl
![]() |
![]() |
![]() |