![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
|
![]() Elo to moj pierwszy post na tym forum(siedze na tym forum z jakis rok xD) i dopiero teraz zachcialo mi sie cos napisac.Chcem dodac filmika z mojego bylego chara jak expie na guardach(eq nice ale mialem hacka ;//)
http://rapidshare.com/files/64149333/naguardach.html Miłego ogladania zycze. Bym zapomnial filmik robiłem dla przyjaciela. xD Ostatnio edytowany przez Peya - 21-10-2007 o 18:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() albo mi sie wydaje albo rozszerzenie zostalo specjalnie ukryte(jestem tylko czlowiekiem wiec moge sie pomylic)
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee ja niczego nieukrywam mozesz przeskanować czy cos ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() koles usunol rozszerzenie i tylko tyle
niewiadomo jaki to byl przedtem plik ale przypuszczam ze jakis exe scr lub cos w tym stylu |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnowskie Góry
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Jak dobrze ze mamy mozille
![]() Nazwa : naguardach Typ pliku: aplication Oczywiscie standardowy typ pliku dla filmu to rec. wiec nie sciagac jesli chcecie zachowac wasze plate sety ![]() @edit Cytuj:
![]() pozatym owntibia tez jest "z dzisiaj" wiec to... ta sama osoba? ![]() Ostatnio edytowany przez Treler - 21-10-2007 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() niewiem o co wam chodzi i czemu mowicie mi ze wyslalem tu keylogera?... to jest normalny hunt guardów..
Ale niektozi jak niechca to niech nieogladaja wyjebane mam w to. |
![]() |
![]() |