|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zawsze mialem 1 przegladarke IE, ale kolega namowil mnie to zainstalowania Fire foxa, i jak 1st raz wszedlem to spytalo sie czy nastawic zeby fire fox byl domysla przeglaradka, ale niestety fire fox mi sie nie spodobal, ale nastawilem ze jest domysla przegladarka, a IE juz nie dziala tak jak powinien, np. nie moge wejsc na o2 z niego, na tibia.com, tibia.pl znaczy sie moge wejsc, ale wszystkie strony co tzreba wpisac uzytkownika i haslo nie dzialaja, bo wpisaniu pisze ze musisz skorzystac z domyslej przegladarki ktora jest Mozila, wiecie moze jak to zmienic, zeby IE byl znowu domyslna przegladarka, w fire foxie denerwuje mnie to ze np. jak wpisze w google kiedys slowo arbuz, to pozniej jak nadusze a to mi wyskoczy to slowo i wszystkie inne slowa zaczynajace sie na ta litere, moze wiecie co zrobic zeby tego nie bylo, a najlepiej co zrobic zeby IE byl domysla przegladarka, nie mowcie ze w opcjach napewno bedzie bo szukal we wszystkich i tych od IE i tych od mozili i niema pytalem wszystkich znajomych i nikt nic niewie, odinstalowanie mozili tez nie pomoglo, prosze o pomoc, z gory thx : )
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narzędzia, Opcje, zjedź na sam dół.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ![]() Takie cos i co mam zaznaczyc? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może to na samym dole?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja radze poczyta o wyzszosci Firefox'a nad IE.. Firefox >>> IE, musisz sie po prostu z poczatku przyzwyczaic.. a za dwa tygodnie bedziesz sie dziwil, jak mozna korzystac z IE..
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() To nic nie daje bo to tylko sie pyta o sprawdzenie a nie robi, ta opcja musi byc gdzies w IE zeby nastawic na domysla przegladarke a nie w mozili, Moze przejde na fire foxa ale wiecie jak zrobic zeby mi sie pokazywalo tego ze jak wpisze w google np a to wyskakuje wszystkie slowa na a zaczynajace sie bo to denerwujace bo ktos widzi na jakie strony wchodze np.
prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() O, sorry, coś mi się pomyliło.
Jeżeli nie będziesz już używał FF to go odinstaluj. IE powinien automatycznie stać się twoją domyślną przeglądarką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli chcesz powrócić do IE, wejdź w jego opcje, następnie wyświetl zakładkę "Programy" i wybierz "Resetuj ustawienia sieci Web...".
![]() Rozsądniejszym wyjściem natomiast będzie pozostanie przy Firefoxie, pozbywając się zbędnych udogodnień, jakie owa przeglądarka oferuje. By to uczynić, otwórz opcje Firefoxa, przełącz widok na zakładkę prywatność i odznacz pole wyboru dla "Pamiętaj dane wprowadzone w formularzach i pasku wyszukiwania". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() odinstaluj FF.
@Off Topic To ludzie jeszcze używają IE ? o lol ![]()
![]() |