|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() Szukałem na google na tibia.pl w różnych poradnikach jednak wszystko było opisane bardzo ogólnikowo
chcialbym sie zapytac jakiegos doswiadczonego knighta jak najlepiej skilowac rycerzem mam summonera z 27 lvl i moj knight 25ek ma skile 57/53 walcze clubem aktualnie trenuja na fibuli w sposob taki jak na screenie 2 wolfy na mnie 2 na monka ja wale z cluba a i chodzi mi koniecznie o trenowanie na monku poniewaz jest to dla mnie najwygodniejszy sposob ^^ a i czekam tez na propozycje odnosnie dobrych miejsc wolnych od pk itd z góry dzięki za pomoc a tu screen : ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Czy tak trudno znaleźć dobry poradnik??
Omg żal mi takich ludzi, ktorym nie chce się szukać http://forum.tibia.pl/showthread.php...wa%E6+knightem |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Jednak wielu z nich cenie za wytrwalosc ...
W tym czasie co zaloza konto , odbiora na poczcie akt. , i sie zaloguje to dawno juz by znalazl nawet inny temat jakiegos "nie szukajacego" Kurna , stworzyc forum do spamowania i powaznych listow ... cos jak Vip... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czytalem ten poradnik przed zalorzeniem tematu I TO WY JESTES IDIOTAMI BO NAWET MOJEGO TEMATU NIE PRZECZYTALISCIE w tamtych poradnikach trenowanie z monkiem jest opisane bardzo ogolnikowo a ja chce konkrety w dalszym ciagu czekam na pomoc... Ostatnio edytowany przez Cedric-Bixler - 27-10-2007 o 11:24. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Po pierwsze w*****aja mnie nooby, ktore mysla ze sa prO, jak nie zmienia outa w temple, po zalozeniu postaci. To bylo modne jak zaczynalem gre 2 lata temu -.-.
Po drugie znalazl bys odpowiedni poradnik, gdybys tylko chcial ![]() Co to ma za przeproszeniem byc?! Czy ty nawet nie widzisz buttona "Szukaj" w panelu w tej lini, gdzie panel uzytkownika -.-? Ostatnio edytowany przez Rycerski Cinek - 27-10-2007 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Usunac TEN post.
Ostatnio edytowany przez Rycerski Cinek - 27-10-2007 o 11:35. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
szukalem na google i na tibia.pl zreszta ten poradnik cos daliscie up to jest na kazdym forum tibi w dalszym ciagu czekam na pomoc kogos normalnego.. |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Uff, niestety wszyscy na tym forum są nienormalni (przynajmniej z Twojego punktu widzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Nie przypominam sobie... ![]() Ostatnio edytowany przez Me$z - 27-10-2007 o 12:05. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() http://www.pskonejott.com/training_monk.php
Nie znasz angielskiego - twoj problem. Znasz - znajdziesz tam wszytko co potrzebujesz.
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
"nie pasuje ci ten poradnik to wypad na inne forum o tibi" idea tego forum chyba nie jest taka ale chyba sie mylilem opisujac moj problem tutaj (myslalem ze to jest najlepsze forum o tibi) oczywiscie jestem przekonany ze jest tutaj bardzo duzo miłych pomocnych osób poprostu normalnych bo z postow powyzej zauwazylem ze normalnosc jest tutaj niemodna i jest uwazana za oznake słabosci =[ i jescze te aroganckie ale jakze intelgient buzki jak -.- >.< w dalszym ciagu czekam na pomoc =] /edit @vil o dzieki o cos takiego mi chodziło =] a jednak mozna tu uzyskac pomoc jesli ktos nie zna angielskiego a chcialby przeczytac ten artykuł to moge przetłumaczyc bez problemu Ostatnio edytowany przez Cedric-Bixler - 27-10-2007 o 12:29. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Up@
No i znalazł się jedeny pomocny (mianowicie, Vil). I jak napisał, znasz angielski, masz tam wszystko opisane, nie znasz, Twój problem ![]() |
![]() |