|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc tak, mam dość duży problem, wczoraj robiłem banshee, zaczeliśmy o 17 ale ekipa jakaś spieszna nie była i o 24 byliśmy na sealu z warlockami(sie nadeptuje na tą kratkę i się 2 respią). Kolejne osoby robiły tego seala a mi w pewnym momencie zabrakło czasu i musiałem sie wylogować
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Słuchaj nie wiem gdzieś się wpakował
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() http://earth.tibia.pl/
zobacz se gdzie jesteś i znajć wyjście wszystko tu masz ![]() wpakowałeś się nie źle, ale samemu raczej żywy nie wyjdziesz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Mogłem odrazu o tym pomyśleć, tak więc:
Znajduje się tutaj http://tibia.pl/earth.php?x=32215&y=31838&z=15&q=132.44 dokładnie w miejscu przecięcia się tych linii są w kratki takie szare, nie da się ich obejśc a jak się stanie na nie to wyskakują nam 2 warlocki ;D, ja jestem poziom wyżej na drabince(tej u góry którą widać) w przedsionku bez monsterów. Jak ide tam 2 poziomy wyżej to jest sporo ghostów i nie mam ich z czego ubić i z kolei nie wiem gdzie iść, może gdzieś jest jakiś tp żeby się wycofać, ale ja nie wiem ![]() A co do ekipy to to była jakaś brazylijska, 40 osób ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() hahahah Ty nubie, jutro po Ciebie polecim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum