|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Temple
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Witam.
Założyłem sobie stronę internetową na portalu republika.pl żeby zarabiać dzięki google adsense ![]() to tam pisze,że muszę mieć 18 lat.Czy jeśli pomine to,że jestem nieletni to może mi coś grozić?? PzDR #edit Nie,nie umiem się samodzielnie zarejestrować..... Chce tylko wiedzieć,czy mogą mi coś zrobić jeśli się dowiedzą,że nie mam 18 lat. Mam konto w banku jak coś. Ostatnio edytowany przez Araash - 26-10-2007 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zarejestruj się na swoich rodziców.
![]() |
#3 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
2. konto bankowe 3. poważna strona www a nie jakaś tylko dla reklamy... strony są sprawdzane przez team googli, jak będziesz miał syf stronę to mogą ciebie olać 4. pisanie na stronie www w stylu "klikajcie w moje reklamy, thx" automatycznie zrywa umowę z googlami... 5. jak nie umiesz się nawet samemu zarejestrować to sobie daruj, poważnie...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Temple
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() A można umieścić te reklamy google adsense na photoblogu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() Na forum.tibia.org.pl był ten temat i powiem wam tak :
-nie trzeba mieć osiemnastki można zbirać sobie kase i wypłacić ją po ukończeniu 18 lat - nie musisz mieć super stronki żeby ci zaakceptowali -jak rocznie nie zarobisz ponad 3013zl (kwota wolna od podatku) nie musisz płacić podatków -jak więcej to lepiej płać bo ci się urząd skarbowy dobierze do dupy i będzie nie wesoło -Zarobki wynoszą ok. 4$ per day poradnik - http://forum.tibia.pl/showthread.php...85#post1721585 Ostatnio edytowany przez Waliklembek - 31-10-2007 o 20:53. |
![]() |
![]() |