|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Siemka.
mam male pytanko... mam 25lvl i chcialbym poskilowac, ale nie chce bezczynnie tracic mane, wiec mysle sobie ze bede robil HMM albo Burst Arrows, ale chodzi mi oto co bedzie dla mnie lepsze... a) co bedzie bardziej przydatniejsze b) co bedzie bardziej oplacalne ($) c) a moze robic cos innego? Arrows, LMM xD ? Dzieki pozdro 4 all
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Najbardziej opłacalne będą hmm'y ...
arrows nieopłacalne bo i tak pewnie ze spearami expisz a mało kto je kupuje, już lepiej burst robić, ale żeby się opłacało to trzeba mieć kupca ;p (odrabianie souli suX) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ragga'Rocker
Profesja: Paladin
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 59/44
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Wez ze soba duzo zarcia (tak ze 300 brown mushroomow) i lec skilowac na slima. Oblicz za ile leczysz sie vitka i wal vitke za kazdym razem gdy brakuje Ci tyle hp. Efekt zajebisty
![]()