|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Przypomniałem sobie, ze kiedyś użytkownik MiXer stworzył temat Player's War's, w którym chodziło o tworzenie walk w postaci gifa przez autora tematu. Tamten temat dawno upadł, więc postanowiłem zrobić własny na tych samych zasadach.
REGULAMIN: 1. Pierwsze dwie osoby które się zgłoszą, zostają przyjęte, jednak muszą spełniać parę podpunktów: - musisz dać outfit w co najmniej 12 pozach ( tj. stojący i chodzący ) - wybrać sobie profesję, np. Rycerz oraz nick 2. W czasie robienia gifa, w kolejce ustawiam conajwyżej 1 kolejną parę - zgłoszenia natępne nie bedą przyjmowane, aż do czasu skończenia jednej walki. 3. Nie wysyłajcie mi żadnych priv'ów, wszystko ma być tutaj. Będę się starał, aby walki były jak najpłynniejsze. Nie wiem jak często będą się pojawiały, gdyż mam jeszcze dużo innych zajęc ( czyt. szkoła ;/ ) Arenę robie samodzielnie. Postacie będą biegały tylko z paskami życia, bez nicków, bo to będzie zawalało ekran. 1 para: Saeros Surion ( Ptakuba ) - magiczny łowca vs. ThirdEye - druid władca drzew 2 para: Michoss - mag, telekineta vs. Gargoin - alchemik Dotychczasowe walki: - 7 strona
Ostatnio edytowany przez Cloy - 20-10-2007 o 17:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Mistrzu... ee, nie ten tamet. Cloy, powiedz mi czy mogą być outfity przerobione czy muszą być "tibijskie" i czy walka będzie się rozgrywać w realiach tibijskich. Jeśli nie to ja się zgłaszam. Outfit dam jak mi odpowiesz :
@down Ty mi tutaj tak nie kozacz :> jak Cloy znajdzie tą kopertę ode mnie to wyjdzie, że twój pm dotarł minutę po tym poście... Nigdy nie jest za późno. @edit2 A nie mówiłem ;] (z nie wysyłaniem privów) Więc masz tu elo chara: Nick: Godariel Profesja: Zabójczyni (D2) Outfit: ![]() Nie tykać :< i tak nie chciało mi się długo jej robić. @down BR!111 xD
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 02-10-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() @Up
Za pozno ;] Wyslalem mu 10 minut temu na PW out ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Więc rezerwuję sobie miejsce w następnej walce! Broń do tego czasu dorobię.
Oto outfit: ![]() Nick: Saeros Surion (I love names' generators) Profesja: Jeśli musi być tibijska (a, fe!) to paladyn, jeśli nie to magiczny łowca. Charakterystyka (umiejętnności): Łucznik umiejący nieźle posługiwać się mieczem, a także zaklinać strzały w lodowe, ogniste i energetyczne i znający podstawy zasklepiania ran. (Jeeeaaa, supah hiroł!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() ![]() Nick: ThirdEye Profesja: druid władca drzew Opis: Nie uzywa zadnych itemów lecz dobrze sobie radzi z leczeniem i przyjmuje male hity poniewaz czescia jego ciala jest drzewo, z atakiem nie tak dobrze jak z obona ale umie ladnie i dosyc szybko uzywac run (uzywa SD) moze także sparaliżować przeciwnika na jakieś 3-5 sec. Umie zapanowac nad soba i nikt go nie moze wkurzyć ponieważ widział jak plują na jego ojca i go zabijają, nigdy juz nie zniża sie do poziomu obelg. Ja chce tez podobaja mi sie te animowane walki ale wiesz dobrze ze im dluzsza walka tym trudniej ja zrobic... Ale do kogo ja to mówie to cloy on raczej nic nie robi na odpieprz
Ostatnio edytowany przez ThirdEye - 02-10-2007 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Żadnej historii nie musicie pisać, nie jest mi potrzebna, nie wysyłajcie privów.
Outfity to jakie chcecie, ale w rozmiarach 32x32, ewentualnie troszke wieksze. Arenę robie sam.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow! Fajny pomysł! Przy następnej kolejce się zgłoszę.
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 28-06-2009 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czytajcie troche dokladniej!
Nastepna pare przyjme dopiero jak skoncze 1 gifa, teraz nikogo w kolejke nie wepchne. Edit: Najprawdopodniej zmienie arene, a jesli chcecie, nadal mozecie zrobic wlasna ale o wymiarach: 256x192
Ostatnio edytowany przez Cloy - 03-10-2007 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() To bedzie cos super ^^
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Daje swego rodzaju "trailer" z pierwsza scenką. A cały gif pojawi się może dopiero za tydzień, może dłużej.
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() o0 zapowiada sie niezły fake.
Fajne efekty Płynne chodzenie
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() To jest pikne ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() By użyła lotu smoka i położyła sorcę na ogień na hita... gdyby to było Diablo ;]
Zabij żula!111 Kibicowanie negatywne :< @Edit Po głębszym namyśle: Czy nie lepiej zrobić te paski życia w prawym i lewym górnym rogu? @down Made by KalasantyX... no dobra - to nic nie mówi xD>
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 04-10-2007 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Cloy super. Może kiedyś mnie wtrynisz do fake jak coś PW. Jedna klatka jak ta baba szła była źle, ponieważ tak jakby poszła dwa razy ten sam krok. Ale nie patrzmy na takie szczegóły ;p.
@ KalastantyX Fajny out ;p.
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2007
|
![]() Zapowiada sie niezle kiedy można spodziewać się pierwszej walki w całości ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kalas~
O kurcze, swietny pomysl. Ale teraz za pozno, zrobie to przy nastepnej walce. @Speed Tak wiem, ale za pozno sie zorientowalem, ze jest ten blad.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() nick: darker
outfit: ![]() profesja: mag (nekromanta) coś jeszcze?