|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam znowu!
Chciałbym zaprezentowac Wam mój 2 fake - Lord Of The Rings. Nie będzie zerżnięty prosto z książki, czy tam filmu, raczej to będzie nieco inna historia. Prolog. Logo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to na tyle. Otwieram rekrutację Potrzebuję: Dowódcę wojsk rohanu(2) Dowódcę Mordoru Dowódcę Gondoru Żołnierzy Gondoru(2)
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() minusy
- fabuła, nic twojego. - outfity - ![]() - lol jeszcze raz outfity jak zobaczyłem outfit saruman'a - co do LOTRA to nie widzę do niego nic podobnego poza miejscem akcji i fabułą...outfity cipów...omfg saruman mage... - Ktoś już miał robić fake o LOTR'ze ale się wycofał... - Logo...omfg - Paint only...i sprite editor,ots me plusy *....* 2/10 @2down Tak outfity cipów...zwykły barbarian,zwykły drut,zwyły hunter,zwykły summoner,zwykłe orki,zwykłe elfy,zwykłe krasnoludy,zwykłe warriory ; + jakieś dodatki(broń,peleryna). Ostatnio edytowany przez Em0 - 17-08-2007 o 13:25. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ocena 9/10
1 minus tylko mam, a mianowicie to, że na 1. obrazku lewa noga każdego jeźdźca jest w koniu, a nie oparta o jego tułów jak powinno być. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Emo
To niestety nie jest ots me, nieużywam sprite edytora, nie mam gimpa, moje pierwsze logo, outfit sarumana- hmm, wiem, że brzydki, ale zawsze coś tam jest, postaram się go zmienic, brama... w paincie to brzydka. outfity cipów?
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz yy... Nie kazdy umie przerabiac Outfity... Älbo robic nowe...
Wracajac do Fake po co kazdy krzyczy WOJNA !!! Bez sensu... No i ta brama... Mi si€ nie podoba... Aha i jeszcze niektore brody takie fuj...
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Masz cos do outfitow? 2 sa moje xD
A tak ogolnie to dno. 0/10
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
|
![]() Więc tak:
- Brama - Saruman + Wciągająca fabuła + Świetny wzorzec jakim jest LotR A i pisze się na Kapitana Gondoru nick Smirtlex. Outfit normalny czyli Warrior z addonami jak nie zrobisz pisz PM mogę pomóc |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() WooooOjnaA!
~koniki ~dziurawy Saruman ~to nie otsme ~outfy nawet mogą być ~uruk hai? -.- lepszy byłby zwykły warlord outfit a nie skręcenie im łba ~tekst, brak kropek itp. :| BR?
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Fake całkiem całkiem tylko że haradrimowie nosili turbany i niebyli cali czarni
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @RaLey Tych Haradrimów robiłem na szybko.
@KalasantyX Teraz jestem na wiosce. Koniki normalne miałem i mam na komputerze 80km stąd, gdzie aktualnie się znajduję. Sarumana to na 100% zmienie, nazwa Urk z Urukiem się mi polątała, ale out tego biednego stworzenia zmienie. No to to na tyle. Niezgadniecie co mam. Nowy out Sarumana oraz Aragorna BY ME ![]() ![]()
http://s4.battleknight.onet.pl/index...e&ref=Nzc5NTg2 - Wejdź, pomóż. To nic nie kosztuje. ![]() Ostatnio edytowany przez KICYBAS - 17-08-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ja mogę byc Dowódcą wojsk rohanu
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @deaddd1 Daj nick i outfit.
@down niestety dowódcę gondoru już mamy, możesz zostac żołnierzem Gondoru, albo Dowódcą Mordoru.
http://s4.battleknight.onet.pl/index...e&ref=Nzc5NTg2 - Wejdź, pomóż. To nic nie kosztuje. ![]() Ostatnio edytowany przez KICYBAS - 18-08-2007 o 00:46. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja moge być dowódcą Gondoru
outfit jutro xd |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Piszę się na żołnierza Gondoru
![]() outfit - knight z addonami
Ostatnio edytowany przez Davido16 - 18-08-2007 o 00:24. |
||
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej to nie fer.... jako pierwszy skomentowałem tego faka a napewno jako pierwszy zgłosiłem się na przywódce gondoru looknij .... dla sprawiedliwości
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() a Saruman gdy przeszedł na złą strone przypadkiem nie był kolorowy jak jakiś hipis?
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @fake
-ren out sarumana -koniki -nie obracaj łbów uruków bo brzydko wyglada +LOTR +fabuła @rekrut pisze sie na dowódce sił mordoru out: ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @2up
pomyliles ksiazki |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Te okrzyki "wojna" to trochę bez sensu.
-Brama brzydka. -Uruk-Hai to chyba ciemno czerwoni są. Więcej nie ma,bo i tak dużo to się nie narobiłeś... A do outów się nie czepiam bo mi się nie chce ;p @Nevti: Ten out to na dowódce Mordor'u to nie wygląda,no chyba,że na ludzi.Jak wykorzystasz ten out do fake to raczej nie będziesz miał dobrych ocen(przynajmniej jak na dowódce Mordoru) |
![]() |