|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Siema
Nie wiem czy was to też wkurza czy nie, ale mnie tak. Za każdym razem, na każdym świecie, gdy przyjdę sobie do Depo od razu widzę całe stosy śmieci. Są to m.in. labele,parcele,puste worki,kubki,lyzki,listy,pozostałości po zniszczonych meblach. Wiem że to dziwnie brzmi..."zaśmiecone depo" bo oczywiście kogo to może obchodzić? Mnie obchodzi i to dużo bo to niszczy urok Tibii. Od razu pewnie mnie wyśmiejecie że to wam powiem. Ale mam coś takiego w sobie gdy widze śmieć w Tibii w depo od razu go wyrzucam ![]() Moja Rada : Nie śmiećmy w depo, nie niszczmy uroku Tibiia a bedzie ona przyjemniejsza i ładniejsza niż dotychczasz.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Czasami jak mis ie nudzi to tez sprzatam dp
![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Rada? "Sprzątanie Świata"!! xD No terz mnie to wkurza, ale juz daje sobie spokój, bo i tak moje sprzątanie nic nie da
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Czy to tak trudne przesunąć myszką trochę dalej, żeby wrzucić parcel/list/label/inny śmieć do kosza na śmieci (tak tak, są w Tibi ;P) zamiast rzucać to na podłogę!?
Nie trzeba sprzątać! Wystarczy nie śmiecić... ale kto się posłucha... Ostatnio edytowany przez Movill - 19-12-2005 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ja też sprzątam depot.Ale odpowiedzialny za to jest save serva.co by było gdyby nie on?? o.o
Jeszcze bardziej mnie wkurza bałagan "w" moim lockerze...Milion parceli,bp'ków.jakiś gówien,tu 10 lin,tu runy,tu kasa po 10 bp'kach sie wala.Tu gdzies dagger nagle ,niby do trenienia,a obok 10 innych.Ludzi szlak trafia......
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Movil
One powinny być na przeci każdego depo, wtedy było by je widać i nie trzeba by było wychodzić z depo... A tak...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Fak tez nie lubie zasmieconych Depo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cóż, ja w depo mam porządek. W lockerze mam bp'ki na loot, bolty, runy, "różne rzeczy" itd, a w depot chest (tym drugim xD) mam kase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Za zaśmiecanie powinien być ban
![]() PS : CipSoft zrobiłby kilka firm w których ludzie mogli by się zatrudniać i pracować, dostawać za to kasę, no wiecie. Firma do sprzatania ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niech to będzie gdzieś przed wigilą...przeciez musi być czysto no nie?
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Nie gadajcie. Pewnie powiecie ze jestem zlomiarz ale ile tam jest przydatnych rzeczy?? Chcesz zrobic labela z napisem ze huncisz? Znajdziesz go w depo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Też tego nie lubie ale co poradzisz
![]() ![]() p.s. prawie zapomniałem o mojej ulubionej puencie ![]() aach odrazu lepiej ![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Niby bałagan w depo troche przeszkadza ale ja tam sie ciesze bo w każdej chwili można znaleść darmowy worek/parcel potrzebny np. do wsadzenia kasy bo czasami ma sie kase w wielu walutach a trzeba uzyc trade ;/ albo schowac wiecej rzeczy w parcelu ;/ Teraz to nawet nie trzeba na nie zwracać uwagi bo i tak można po nich chodzić niezwracając uwagi ile ich jest na sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sami pedanci na tym forum...
Jak wam tak bardzo zależy, to sobie sprzątajcie. Jak komuś się spieszy, to co? Będzie ganiał z każdym śmieciem do śmietnika? Bez przesady... Mnie drażni to, że ludzie lampki gaszą. [Ironia]
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Ludu ale to też tworzy swoisty klimat... Popatrzcie na średniowieczne filmy (polecam "Poszukiwania świętego Graala" Monty Pythona) jaki tam był syf na ulicach!
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() bla bla bla, pk, zlodzieje, nooby i teraz jeszcze zasmiecone depo sa na liscie rzeczy ktore "psuja klimat Tibii", ale zadnej z tych rzeczy si enie pozbedziecie! dlaczego ja mam tracic czas na pchanie sie do kosza na smieci przez tlum ludzi jak moge labela wywalic poprostu na ziemie? a co przeszkadza wam on na podlodze? potkniecie sie o niego? musicie go ominac? jak sie wam nie podoba to sobie w spritach zmiencie labele na kwiatki, parcele na rozyczki i od razu bedzie ladnie.... dajcie sobie spokoj z tym sprzataniem swiata Tibii, mna rlu to nei wychodzi i jest tylko jedna wielka komercyjna akcja, to i tu to nie wyjdzie tym bardziej, bo na rlu smieci jeszcze przynajmniej szkodza, a tu jest to poprostu inna grafika na podlodze. jeszcze raz wam mowie, chcecie to sobie robcie to sprzatanie, ale nie oczekujcie od ludzi ze beda biegac do kosza z kazda buteleczka po manasie czy labelkiem bo Wy tak chcecie.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() hehe, najlepiej zapłaćcie kilkaset tysiaczków najsilniejszej gildii i niech huntuje śmieciarzy
![]() "in the heads full of shit..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Mi tam ten syf nieprzeszkadza posprzatacie to depo a za kilka minut beda kolejne smieci co to da?
Zgadzam sie z Khazarem to tylko grafika ktora nikomu nieszkodzi na rl jest gorzej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() MNie to tez wkurza ale nie róbcie odrazu afery z tegoo....boo to bezsensu
![]() ![]() |