![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() gz ;] 1 raz widze filmik ktory kreci osoba ktora bierze miska ;p
a tak btw. to nie wiem czemu tak sie bawiles z cialami.. mogles przeciez podejsc tam jak nie bylo ff jeszcze na ciele i cale cialo przesunac za drzwi a pozniej wziac bp... a jak juz byl ff to z daleka uzyc destroya, podejsc i tylko cialo przesunac nawet nie rozwalajac fe ps: nie mowcie ze zepsulem zabawe czy cos bo po komentarzu autora nie trudno sie domyslic jaki jest koniec
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() buahahahaha solo style?! człowieku, zabiłeś sam tylko 1 demona który miał yellow HP hahaha. Na dodatek zapomniałeś chyba, że nie można atakować moba i uhać się hotkeyem dlatego ostatnie 400 hp demca to było już ultra hardcore, wkońcu co zrobić, gdy ten BOT nie ma ice rapierów nie?
![]() @down tóż po wyjściu z pomieszczenia z demcami "solo style" jeżeli to nie bot to jestem twoim ojcem.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 02-11-2007 o 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() A gdzie ja napisalem ze to jest solo style ?
I ani jest zrobiony na czysto chodzaca nienawiscio |
![]() |
![]() |