|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() PRZEDSTAWIAM MOJEGO PIERWSZEGO FAKE'A
PROLOG 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() OGLASZAM REKRUTACJA DO DALSZEJ CZĘŚCI TEGO FAKE'a: Potwor podwodny - Nick + out (moge sam zrobic out) Duch Hans von Pyden'a - out (jakis dziadek) Pomocnik w sklepie "oko Beho" - nick + out Żona Baron'a Sir Pompka - Nick + out Niewolnik Bloodmoon'a - nick + out Jakis bezdomny gosciu - nick + out UWAGA! JEŚLI KTOŚ NIE WIE JAK SIE ROBI OUTFITY FAJNE, ALBO COS NIEHC PISZE ZROBIE ZA NIEGO! Ito chyba wszystko narazie! Prosze o komentarze! Ostatnio edytowany przez Treop - 31-10-2007 o 16:24. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Jaki znowu prorok? : o Chyba prolog....
Takie sobie. Czy będzie tu siupel hiroł rozwalający utevo luxem 0,5k demonów? Sooper. 5/10 Nuuda. Nazwy beznadziejne ;f PS. Jak to pisałem zdjęcia jeszcze były ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() No bardzo fajny fake, szkoda tylko że bez obrazków.
Rekrutacje daj do rekrutacji, a jak dasz fake to zedytuje. Na razie nie ma tu nic wartego oglądania. Edit@ Taa, fajny fake tylko ten "Krwawy Sutek" to ehm, głupia nazwa. Utopił się w wodzie? To czemu wygląda jakby go do lawy rzucono. Z oceną się wstrzymam.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 31-10-2007 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Zdjęcia już są, przepraszam ze wtedy nie byla, ale na początku dalem za maly rozmiar dzjęć i wszystko bylo niewidoczne
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() lol <dziesienć snakuf>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Otsme?
Wyjdź na tibia.org.pl z takim czymś ... wulgarne głupie...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() fake 5/10 no nawet nawet tylko jakbys mogl w next parcie zmien nazwe miecz bo to mnie denerwuje
nick:Veretox bezdomny koles ![]()
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 31-10-2007 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Głupkowate, do tego wygląda na OTS ME ale nie jestem pewien.
2/10
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() o w piz....
0/10 (OTS ME)
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() O lol! Tak jak reszta wydaje mi sie ze to OTS. -.-" Po za tym widze tu mojego Nejego (owszem dawalem go dla wszystkich ale odpusc sobie uzywania go w fakeu ktory robiony jest na ots'ie). Po drugie ten Roger Sprzedawca to tez moj out i nie dawalem go nikomu -.-" Jak chcesz to se go wez bo i tak nie uzywam. Fabula glupia jak cholera. Wyjdz i nie wracaj...
Ocena: 0,2/10 -.-" <Ironia> z tym ots me... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Fascynująca historia? Bynajmniej... Może to taki humor teraz w modzie, ale zastanówmy się...
1. Po skrócie "Dr" nie daje się kropki. 2. Holmes nie był jasnowidzem. 3. "Krwawy sutek"? Sztylet? Trza było się ciąć? 4. Ważywniak... Boże... 5. góra Mountain? góra, o nazwie Góra D*pa? Ja pierdziu... 6. Miasto Pussysville? Cip*owo? Cipe**kowo? Chryste =.= 7. Sick Dick?! Postać o imieniu Chory F*ut? 8. Napadł na jego komnatę? No popatrz... tak se komnaty stawiać w szczerym polu. 9. Plaża pisze się "Beach"... To, co napisałeś, znaczy "Królewska Dzi*ka" Pomijam już błędy ortograficzne, interpunkcję i żadną składnię. Jeśli to ma być taki fajny humor, to ja wolę zostać smutasem. Nie podobało się.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Up
IMO on tak to celowo nazywał, bo pewnie w jego mniemaniu było to Fajne i Śmieszne. Jest żałosne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Warszawa/Bemowo
Imię: Ricko Amesh
Profesja: Elite Knight
Gildia: deme~
Świat: Candia
|
![]() Krwawy sutek 0_o
Nudne , głupie i wulgarne. :C Wyjdz plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po co oceniacie cos co jest robione w OTSME ? Wedlug mnie temat do zamkniecia.
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() A skąd wiecie że OTSME?
Zbanować Glaves'a, on robi w OTS ME, tylko klatki tibii przerobił i spakował z powrotem! Zbanować go! Że dobra sklejka to chyba zaleta, a że standardowe outy, no trudno, nie wszyscy umieją robić doskonale własne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Mozna robic rowno ale nie az tak ....
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() OMG gość zobaczył tego 2 przez lustro?
![]() Do tego OTS ME i jest temat "nasze pierwsze fake" |
![]() |
![]() |